Om firma

Totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk opp til store komplekse automater for industrien. Vi...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
70 24 52...
Adresse

Sykkylvsvegen 413

6230 Sykkylven

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk opp til store komplekse automater for industrien. Vi yter også bistand i form av veiledning og teknisk service på våre produkter.

Om firmaet

AMATEC AS er Norges og Skandinavias største leverandør av maskiner og utstyr til sømindustrien. Fra å være en enmannsbedrift i 1984 har vi nå blitt en totalleverandør med over 30 ansatte og med et landsdekkende serviceaparat. Den årlige omsetningen ligger på ca. 50 mill kroner.

Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven, 30 km Øst for Ålesund. På ca. 1500 kvm har vi administrasjon, salgskontor, utstilling, delelager, verksted, maskinlager og et stort bruktmaskinlager.

Vi har også en egen automasjonsavdelig for å kunne bygge spesialløsninger og automatiserte løsninger til våre kunder.

I Oslo (Øvre Lindeberg) har vi 600 kvm lokaler med salg & serviceavdeling og et showrom. Osloavdelingen dekker Øst- og Sørlandet. Salg & service kontor har vi også i Bergen og Stavanger.

Vi er i dag en totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndtverk og småindustri opp til store komplekse automater for industrien.

AMATEC representerer de store og viktigste produsentene av symaskiner, skjæremaskiner, sveisemaskiner, presseutstyr, strikkemaskiner med mer. Vi importerer maskiner og reservedeler direkte fra produsentene. Vi yter også bistand i form av veiledning, opplæring og teknisk service på våre produkter.

Vi har lagt vekt på å velge kvalitetsprodukter fra seriøse underleverandører. På samme måte legger vi stor vekt på at våre teknikere som yter service og support skal ha god fagkunnskap og riktig service innstilling.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Amatec AS

Omsetning

73 777 tkr

Fortjenestemargin

10.60 %

Antall ansatte

37

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Amatec AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

AMATEC A/S

Org.nr:

947535005

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.640 Engroshandel med maskiner og utstyr til tekstilproduksjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

20.05.1988

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
Mulige nummerkombinasjoner

70245200

7024 5200

702 45 200

70 24 52 00