Om AS Pals

Pals er en grossist for og produsent av varer til bakerier og storhusholdninger i inn- og utland. De viktigste varegruppene vi produserer selv er kaffe, brødmikser, sprøytegele og marsipan/kransekake. De viktigste varene vi leverer som grossist er sjokolade, frosne bær, gjær, pålegg og ikke minst frosne bakeverk som croissanter og baguetter.

Vi håper vårt brede spekter av varer gjør oss til en interessant samarbeidspartner. Våre fagkonsulenter står til tjeneste med råd og veiledning med alt fra kaffekunst til kakepynt.

Våre ca. 1200 varer distribueres fra hovedlageret i Asker og fra fem regionale lagre.

Fabrikkutsalget er vårt tilbud til kafeer og kantiner i og rundt Oslo. Du finner oss sentralt i Oslo, et par hundre meter nord for rundkjøringen på Bislett.

I Fabrikkutsalget tilbyr vi blant annet kaffe, gourmet-sjokolade, baguetter, oljer, margarin, pålegg, frosne bær, syltetøy og emballasje. Noen varer er egenproduserte, mens andre er fra våre leverandører.

I tillegg til daglige smaksprøver, har vi demonstrasjoner i samarbeid med våre leverandører flere ganger i løpet av året. Kontakt [email protected] for å få beskjed om demonstrasjoner, temadager og spesielle kampanjer.

Vi disponerer fire parkeringsplasser utenfor butikken. Velkommen innom for en god handel!

Eier du bedriften?

Logg in
  • AS Pals Bakeriråvare, Konditoriråvare, Asker - 1
  • AS Pals Bakeriråvare, Konditoriråvare, Asker - 2
  • AS Pals Bakeriråvare, Konditoriråvare, Asker - 3

AS Pals, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

PALS AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

23.10.1939

Org.nr:

915101739

Aksjekapital

880000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

10.710 Produksjon av brød og ferske konditorvarer, 46.389 Engroshandel med spesialisert utvalg av nærings- og nytelsesmidler ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Trond Petter Aarø

Styrets leder

Jens Birger Raanaas

Styremedlem

Johan Mohn

Økonomisk informasjon

Omsetning

310 061 tkr

Fortjenestemargin

11,8 %

Antall ansatte

74