Om Pals AS avd Bergen

Pals er en grossist for og produsent av varer til bakerier og storhusholdninger i inn- og utland. De viktigste varegruppene vi produserer selv er kaffe, brødmikser, sprøytegele og marsipan/kransekake. De viktigste varene vi leverer som grossist er sjokolade, frosne bær, gjær, pålegg og ikke minst frosne bakeverk som croissanter og baguetter.

Vi håper vårt brede spekter av varer gjør oss til en interessant samarbeidspartner. Våre fagkonsulenter står til tjeneste med råd og veiledning med alt fra kaffekunst til kakepynt.

Våre ca. 1200 varer distribueres fra hovedlageret i Asker og fra fem regionale lagre.

Fabrikkutsalget er vårt tilbud til kafeer og kantiner i og rundt Oslo. Du finner oss sentralt i Oslo, et par hundre meter nord for rundkjøringen på Bislett.

I Fabrikkutsalget tilbyr vi blant annet kaffe, gourmet-sjokolade, baguetter, oljer, margarin, pålegg, frosne bær, syltetøy og emballasje. Noen varer er egenproduserte, mens andre er fra våre leverandører.

I tillegg til daglige smaksprøver, har vi demonstrasjoner i samarbeid med våre leverandører flere ganger i løpet av året. Kontakt [email protected] for å få beskjed om demonstrasjoner, temadager og spesielle kampanjer.

Vi disponerer fire parkeringsplasser utenfor butikken. Velkommen innom for en god handel!

Pals AS avd Bergens valgte linker

Bildegalleri

  • Pals AS avd Bergen Bakeriråvare, Konditoriråvare, Bergen - 1
  • Pals AS avd Bergen Bakeriråvare, Konditoriråvare, Bergen - 2
  • Pals AS avd Bergen Bakeriråvare, Konditoriråvare, Bergen - 3

Pals AS avd Bergen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnAS PALS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato23.10.1939
Org.nr:915101739
Aksjekapital880000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje10.710 Produksjon av brød og ferske konditorvarer, 46.389 Engroshandel med spesialisert utvalg av nærings- og nytelsesmidler ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Trond Petter AarøDaglig leder
Jens Birger RaanaasStyrets leder
Johan MohnStyremedlem