Se på kart

begravelsestekst 

treff 52 bedrifter i dette området

Hamar Begravelsesbyrå AS

Parkgata 242317 Hamar
logo

Vi vil stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfallog vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig gravferd.

Karmøy Begravelsesbyrå

Klæhaugvegen 214270 Åkrehamn
logo

Karmøy Begravelsesbyrå har vært til tjeneste og hjelp i over 50 år. Vi gjør vårt beste for en verdig begravelse.

Hviding Begravelsesbyrå AS

Auglendsmyrå 74016 Stavanger
logo

Vi som arbeider i Hviding begravelsesbyrå vil gjerne utrykke vår medfølelse hvis du har mistet noen nær deg. Vi har et ønske om å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. Vi står til tjeneste hele døgnet. Over 80 år i pårørendes tjeneste.Vår Erfaring - Din Trygghet!

Sola Begravelsessbyrå

Soltunvegen 14050 Sola
logo

Vi som arbeider i Sola begravelsesbyrå vil gjerne utrykke vår medfølelse hvis du har mistet noen nær deg. Vi har et ønske om å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. Vår vakttelefon er betjent hele døgnet.Vår Erfaring - Din Trygghet!

M Stormo Eftf Begravelsesbyrå Seljehaug og Sandø

Storsandøyveien 4566533 Averøy
logo

Markussens Begravelsesbyrå

Dronningens gate 438514 Narvik
logo

Et verdig farvel. Døden kommer brått - selv når den er ventet. Kontakt oss i dag.

Verdal Blomster og Begravelsesbyrå

Nordgata 197650 Verdal
logo

Begravelsesbyrået Sørmo ble startet i 1963, og er et familie foretak. Vårt primærområde er Levanger, Verdal og Stjørdal i tillegg til omliggende kommuner. Med vår lange erfaring og kompetanse, samt fokus på å personlig service og den enkeltes behov, representerer vi et trygt og godt valg av begravelsesbyrå i Levanger, Verdal og Stjørdal.

Hjelmeland begravelsesbyrå

Storgata 86200 Stranda
logo

Til hjelp i sorga sidan 1978.Vi gir dykk tryggleik i ei vanskelig tid. Dei tilsette hos oss har skulering gjennom Virke Gravferd. Vi er her når de treng oss som mest, og hjelper dykk med å lage ei personleg, fin og verdig gravferd. Slik de ønskjer. De kan kontakte oss heile døgnet. Vi har teieplikt og kan møtast til samtale på eitt av våre kontor, eller heime hos dykk.

Hjelmeland begravelsesbyrå

Nordstrandsvegen 126823 Sandane
logo

Til hjelp i sorga sidan 1978.Vi gir dykk tryggleik i ei vanskelig tid. Dei tilsette hos oss har skulering gjennom Virke Gravferd. Vi er her når de treng oss som mest, og hjelper dykk med å lage ei personleg, fin og verdig gravferd. Slik de ønskjer. De kan kontakte oss heile døgnet. Vi har teieplikt og kan møtast til samtale på eitt av våre kontor, eller heime hos dykk.

Slaattene Begravelsesbyrå

Kystveien 1514842 Arendal

Begravelsesbyrå Nilsen AS

Kirkevegen 6A2150 Årnes
logo

Tradisjonell begravelse fra avdødes lokale kirke, eller bisettelse etter personlige ønsker, som gjenspeiler et levd liv. Seremoni som avsluttes ved gravstedet, eller bisettelse. Nedsettelse av askeurne i gravstedet, eller kanskje askespredning."Stor nok til å være selvstendig, liten og nær"

Odal Begravelsesbyrå Nilsen

Bruvegen 42100 Skarnes
logo

Tradisjonell begravelse fra Ullern, Oppstad eller Strøm kirke.Legger også til rette for bisettelse som avsluttes med nedsettelse av urne i familiegrav, minnelund, eller kanskje askespredning.Sør-Odal med Skarnes."Stor nok til å være selvstendig, liten og nær""

Sørum Begravelsesbyrå Nilsen

Skriverveien 21920 Sørumsand
logo

Tradisjonell begravelse, eller en personlig bisettelse som avspeiler et levd liv.Blaker, Sørumsand, Sørum, Frogner, Fet, Aurskog.Samtale på vårt kontor i Skriverveien 2 på Sørumsand, eller vi kommer på hjemmebesøk."Stor nok til å være selvstendig, liten og nær"

Nettum Begravelsesbyrå

Prost Bloms gate 132819 Gjøvik
logo

Nettum Begravelsesbyrå er et av de største og eldste begravelsesbyråene i Gjøvik, og er også i Raufoss. Vårt begravelsesbyrå bygger på tre kjerneverdier som preger alt hva vi foretar oss. Disse verdiene er Ekte, Verdig og Nær. ​​Samtidig ønsker vi å være en Kulturbærer i vårt lokalområde.

Fonus begravelsesbyrå Lillestrøm

Brøtergata 32000 Lillestrøm

Smaalenene Begravelsesbyrå Leif Håkon Krog

Tyttebærstien 101870 Ørje

Fonus begravelsesbyrå Råde

Mosseveien 601640 Råde

Fonus begravelsesbyrå Fredrikstad

(5)

Svaneveien 31661 Rolvsøy

Smaalenene Begravelsesbyrå - Eidsberg

Folkenborgveien 21850 Mysen

Smaalenene Begravelsesbyrå - Askim

Vangsveien 101814 Askim

Fonus begravelsesbyrå Askimtorget

Rådhusgata 61830 Askim

Kvamme & Urnes Begravelsesbyrå AS

Osloveien 673511 Hønefoss

Fonus begravelsesbyrå Sandvika

(1)

Elias Smiths vei 101337 Sandvika

Wang begravelse Stabekk

Gamle Drammensvei 44B1369 Stabekk

Wang begravelse Kolbotn

Edvard Griegs vei 11410 Kolbotn