Se på kart

blikkenslager sarpsborg 

treff 664 bedrifter i dette området

Elvegata 5B1724 Sarpsborg
logo

Erik Johansson AS er din pålitelige partner for blikkenslagerarbeid, taktekking og ventilasjonsløsninger. Med ekspertise og erfaring leverer vi kvalitetsarbeid til både private og bedrifter. Kontakt oss for skreddersydde løsninger og profesjonell service.

Tutegata 21739 Borgenhaugen
logo

ArealTak utfører alle typer tak og membraner. Vi fokuserer på kundens behov og hvilke løsninger som er nødvendige for best mulig resultat. Å bytte tak er ikke alltid lett, heller ikke for kunden.

Holteveien 21738 Borgenhaugen
Lunds vei 151710 Sarpsborg
Greåkerveien 291718 Greåker
Skjebergveien 89B1743 Klavestadhaugen
Kalaveien 38B1739 Borgenhaugen
Isnesveien 1301712 Grålum

Ingeniør og Murfirma Lars Aarum A/S er en naturlig samarbeidspartner innen alle typer byggeprosjekter.

Haftor Jonssons gate 11725 Sarpsborg
logo

Kort fortalt leverer vi alle typer varer og tjenester som det er forventet at enbyggmesterforretning skal kunne levere.I tillegg kan vi tilby prosjektering/tegning av tilbygg, ombygging, eneboliger,tomannsboliger, rekkehus og kjedehus.Vi påtar oss også en rekke mindre oppdrag som feks. legging av parkett,utskifting av vinduer, omlegging av tak med mer.

Lærer Larsens vei 81712 Grålum
logo

Velkommen til Begi’s Entreprenørtjenester, hvor vi tar hånd om alle dine bygningsmessige behov på en pålitelig, profesjonell og effektiv måte.

Greåkerveien 1701718 Greåker
logo

Når du velger et hus fra Nordbohus, velger du kvalitet. Nordbohus sitt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk, det gir en økt trygghet for kundene. I tillegg til å sette opp hus fra Nordbohus, så utfører vi tilbygg og restaurering . I tillegg til dette, alle arbeider du kan forvente av en tømrer.

Lyveien 151809 Askim
logo

Bedriften finnes i Askim men tar imot kunder fra Sarpsborg.

Buer Bygg & Eiendom er en håndtverksbedrift med lang erfaring innen bygg og byggfag. Vi tilbyr : - Håndtverkstjenester - Mikrosement / Mikrosement arbeid - Bad , Kjøkken renovering - Gulv , vegger , tak fornying - Oppussing - Vaktmestertjenester - Prosjektering - Vedlikeholdsarbeid

Ringtunveien 21712 Grålum
logo

System 1 As leverer komplette innredningsløsninger til proffmarkedet. Våre produkter omfatter nødvendige vegg, himling og gulv systemer for innredning av næringsbygg, butikker, hoteller, skoler og offentlige bygg m.m Vi skreddersyr totalløsninger for våre kunder, basert på kundens behov, ønsker og økonomiske rammer. Vi leverer produkter fra en rekke kjente produsenter, som i kombinasjon fremstår som estetiske og ivaretar krav til lyd, brann og funksjonalitet.

Grålumveien 2131712 Grålum
Skytterveien 101710 Sarpsborg
Damstokken 281730 Ise
Gamle Tindlundvei 2C1718 Greåker
Greåkerveien 1361718 Greåker