Se på kart
Nordalveien 740584 Oslo

3.67 (3)

Kvikk Installasjon AS er en elektrikerbedrift som basererseg på serviceoppdrag og mindre bygg. Vi leverer rask og god service. Faglig dyktige ansatte sørger for at du blir fornøyd!

Nils Hansens vei 2A0666 Oslo

I EL Alliansen ønsker vi å opptre som kundens allierte. Vårt mål er at du som kunde skal være så fornøyd at du velger å anbefale oss videre.

Industriveien 74580 Lyngdal

Din lokale elektriker på Sørlandet! Vi påtar oss både små og store oppdrag. Vi levere våre tjenester til kunder med behov for elektriske løsninger som krever en sertifisert, blid og seriøs installatør. Vi utfører de fleste oppdrag innen sterk og svakstrøm, elektrikerarbeid, tele- og datainstallasjoner, prosjekteringsoppgaver, samt internkontroll.

Glommengata 192211 Kongsvinger

Vi tilbyr alle typer elektriske installasjoner. Bred erfaring og god kompetanse. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Vikaveien 338622 Mo I Rana

Botn Elektro AS ble etablert i Mo i Rana i 1979, og har gjennom årene vokst til et solid og anerkjent elektroentreprenørfirma med 23 ansatte. Våre kunder finnes innen privatmarkedet, næringslivet, industrien og det offentlige, og vi leverer det aller meste av sterk og -svakstrømsinstallasjoner. Vi utfører alle typer oppdrag, alt i fra større prosjekter og nybygg, til rehabilitering, service og kontroll. Vi har base i Mo i Rana, men utfører oppdrag over hele Helgeland.

Teglverksveien 953057 Solbergelva

Våre spesialområder: Nyinstallasjon i trehusbebyggelse, service for næring og private. Boliginstallasjon. Rehabilitering. El-billading. Smarthus. Belysning. Borettslag og næringsbygg.

Tvetenveien 320666 Oslo

ELFI - Elektro & Fiber AS er ditt pålitelige valg for elektriker- og teleinstallasjonsarbeid i Oslo og omegn. Vår erfarne og dyktige stab utfører alt fra elektriske installasjoner til fiberoppkoblinger med fokus på kvalitet og sikkerhet. Kontakt oss for skreddersydde løsninger til dine behov.

Industriområde Grav 111860 Trøgstad

H/S Elektro AS ønsker å være en ledende elektrobedrift, hvor vi er et førstevalg for våre kunder. Gjennom kompetanse både på kontoret og hos våre dyktige montører, skal vi bidra til at alle kunders ønsker blir oppfylt. Vi utfører alle typer oppdrag, både for bedrifter og privatmarkedet. Vi har også en nettbutikk med løsninger du raskt kan bestille fra.

Kvamsviki 66857 Sogndal

N-Tek starta opp i 2016 og er medlem av Sikringen og NELFO. Vi har stort fokus på sikkerhet, service og veiledning, slik att kundane våre skal være fornøyd gjennom heile prosessen. Vi er spesialister innom elektro og ekomnett-bransjen med meir enn 20 års erfaring. Vårt kontor ligger i Kvamsviki, midt i mellom Sogndal og Hafslo. Vi tar oppdrag i heile Sogn-område, det gjer at avstanden til våre kunder er kort, Vi tilbyr deg vår kunnskap, kompetanse, rådgiving og hjelp innen elektro og ekom.

Langholmveien 64373 Egersund
Hyttebakken 70B8011 Bodø

Folke Bygg & Eiendom er et lite selskap som er sulten på vekst. Alt fra mindre påbygg, skifting av vindu og dør, gulvlegging, kjøkkenmontering, listverk osv. Vi har tidligere drevet med verdiskaping på egne prosjekter, men har nå full fokus på snekkerservice.9 års erfaring i bransjen, fagbrev og påbegynt mesterbrev. Du kan derfor være trygg på at jobben blir riktig utført.