Se på kart

boligselskaper 

treff 182 bedrifter i dette området

Bonitas Eiendomsforvaltning AS

Kjøpmannsgata 527010 Trondheim
logo

Vaktmestertjenester og regnskap for sameier, borettslag og velforeninger, rådgivningstjeneste og eiendomsforvaltning samt annen virksomhet som hører til.

Skien Boligbyggelag

Hesselbergs gate 43717 Skien
logo

En moderne bedrift med medlemmene i fokusVi skaffer medlemmene gode boligermed en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø.

Eiendomssenteret as

Nedre Storgate 193015 Drammen
logo

Vi tilbyr næringsmegling, landbruksmegling og forvaltning av fast eiendom under samme tak. Vi har kundens beste opplevelse i sentrum.

Kongsberg Boligbyggelag

Christian Augusts gate 43611 Kongsberg
logo

Vi i Kongsberg Boligbyggelag jobber iherdig med å gi dere de beste medlemsfordelene, de beste boligprosjektene og den beste boligforvaltningen. Ønsker du å melde deg inn eller, allerede er medlem i KBBL, får du alltid profesjonell veiledning i praktiske spørsmål. Sitter du som styreleder i et borettslag eller sameie, så er vi her for å gi deg gode råd og forvaltningstjenester.

Norrøna Eiendom AS

Huldervegen 19016 Tromsø
logo

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 40372 Oslo
logo

SiO er studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og samskipnad for 25 studiesteder. Er du student ved ett av disse stedene og har betalt semesteravgift, kan du bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Privatmegleren Drammen

(5)

Bragernes torg 13017 Drammen
logo

Liavaag Eiendom er PrivatMeglerens representant i Buskerud. PrivatMegleren er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer og nybygg. Bak PrivatMegleren står bl.a. Nordea.

LeieEie AS

Kong Augvalds veg 8A4262 Avaldsnes
logo

LeieEie AS var et av de første selskapene i landet med å etablere alternative boligkjøpsmodeller. Siden 2020 har over 60 personer blitt eier av egen bolig med modellen LeieEie.Strenge egenkapitalkrav gjør det utfordrende å komme inn på boligmarkedet. LeieEie gir deg en sjelden mulighet – du leier og du sparer. Velger du å kjøpe boligen ut innen fem år, gjør vi om deler av leieprisen til egenkapital slik at du kan få lån i banken.

Oxer Eiendom

Drengsrudbekken 121383 Asker
logo

Oxer Eiendom kan tilby svært attraktive næringslokaler til leie i Oslo, Asker og Drammen. Vi vurderer utvikling av næringseiendom på eksisterende tomter samt i Oslo Nord, langs E6 fra Oslo til Gardemoen. Vi satser på utvikling av næringslokaler og boliger. Vi har boliger under utvikling i Drammen og Nittedal og vurderer fortløpende boligform i Oslo, Akershus og Buskerud. Se vår hjemmeside for oversikt over våre ledige lokaler.

Brødrene Mo AS

Orkdalsveien 587300 Orkanger
logo

Stiftelsen Ahus Boligselskap

Sykehusveien 201474 Lørenskog
logo

OBOS

Hammersborg torg 10179 Oslo

Tryggbo AS

Thomas Angells gate 227011 Trondheim

PrivatMegleren Moss

Welhavens gate 2A1530 Moss

Nordbolig Lillestrøm

Hvamsvingen 112013 Skjetten

Rune Johannessen

Mellebyveien 731719 Greåker

Eng Gård AS

Eng 1591 Sperrebotn

Eiendomsmegler Drammen

Eliesons gate 43044 Drammen

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag

Storgata 211890 Rakkestad

Mesterbolig og Byggtjeneste AS

Åmotveien 411389 Heggedal

Oslo Relocation AS

Halstoppen 541397 Nesøya

Johs Hansen Eiendom AS

Sandviksveien 1631337 Sandvika

Eiendomsmegler Krogsveen avd Nesodden

Vestveien 511452 Nesoddtangen

Gårdsbutikken under Norefjell

Ørpen 3536 Noresund