Veibeskrivelse

bussreiser

ga 1342 firma
Kart
 • Elnesvågen
  6440 Elnesvågen
  Vis veibeskrivelse
  Åpent
  Vi kjører daglige stykkgodsruter fra Molde/Ålesund til Trondheim/Oslo og vice versa, i tillegg til lokale distribusjonsruter i hele Møre og Romsdal. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi alle former for transporttjenester i inn- og utland.
 • Vei 610 2
  9170 Longyearbyen
  Vis veibeskrivelse
  79 02 10...2
  Vis nummeret
  Vi utfører persontransport i Longyearbyen. Vi har 15 busser med 10 til 60 seter. Våre oppdrag består av flybuss, sightseeingbuss, shuttlebuss, skolebuss, turbuss, transferbuss, taxi, sightseeing minibuss, varetransport og andre oppdrag på bestilling.
 • Holmen
  8800 Sandnessjøen
  Vis veibeskrivelse
  75 07 00...
  Vis nummeret
  Åpent
  Minol er Esso Regionsenter for Nord-Norge.Vi leverer drivstoff, fyringsolje og smøreolje fra Rørvik til Kirkenes.
 • Hjortefaret 13
  1779 Halden
  Vis veibeskrivelse
  977 69 ...
  Vis nummeret
  Comfort Turbuss er et firma i bussbransjen som ble etablert som enkeltmannsforetak i 2010. I 2015 gikk vi over til AS. Comfort Turbuss etterlever en høy standard og har sjåfører med god erfaring. Alle våre sjåfører snakker også norsk. Comfort Turbuss yter høy service og gir raske tilbakemeldinger.Vi holder til både Østlandet og Vestlandet
 • Grenseveien 99
  0663 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  24 10 12...
  Vis nummeret
  Vi er en reisearrangør med solid erfaring innen produksjon og skreddersøm av gruppereiser, og i stadig utvikling. Mange kjenner oss best gjennom deltagelse på turene i vår årlige feriekatalog. Mange flere har vært med på trivelige foreningsturer, skoleturer, firmaturer eller korturer som vi har hatt den glede av å arrangere for våre kunder.
 • Svorta 5
  6260 Skodje
  Vis veibeskrivelse
  916 89 ...
  Vis nummeret
  Vi kjører det meste til de fleste innen persontransport.Lag, foreninger, bedrifter, skoleklasser, barnehager, turister, til/fra flyplassen, byen eller andre steder, utdrikningslag, blåturer, også rigget som Partybuss.
 • Helabrotet 1C
  5745 Aurland
  Vis veibeskrivelse
  57 63 34...
  Vis nummeret
  Åpent
  Taxiselskap i Aurland kommune. Aurland Taxi utfører pasienttransport, rullestoltransport, tt-transport, rutekjøring, sightseeing, turkjøring, serviceskyss, skoletransport, VIP-transport og budtjenester. Aurland Taxi har en ny og modern bilpark med små biler, maxi taxier og minibusser. Noen av bilene er tilrettelagt for VIP-transport.
 • Alvimveien 54
  1722 Sarpsborg
  Vis veibeskrivelse
  908 10 ...
  Vis nummeret
  (1
  Velkommen til Minibuss 24-7. Et av landets største og ledende minibusselskap. Nå også først i Norge med minibusser på Biogass. Bussparken består av ca. 130 minibusser. De fleste nyere, med Euro6 motorer og godt utstyrsnivå. Har du behov for sikker persontransport, ta kontakt.
bussreiser ga 1342 virksomheter