Se på kart

bygge ny 

treff 556 bedrifter i dette området

Tollamovegen 123712 Skien
logo

Jeg tilbyr det meste innen snekker- og tømrertjenester i Skien, Kongsberg, Siljan, Porsgrunn, Grenland, og ellers store deler av Telemark og omegn. Med solid erfaring i bransjen kan jeg vise til gode referanser og tidligere arbeid.

(5)

Havnegata 628663 Mosjøen
logo

System Hall AS er et firma innen bygg- og anleggsbransjen. Vi prosjekterer, leverer og monterer alle typer stålhaller. Vår kontor er plassert midt i Norge - i Mosjøen. Vi prosjekterer og utfører bygg som totalentrepriser og underentrepriser. Vi leverer bygg med og uten montasje.

Landsdekkende byggevarekjede med avdeling i Hell. Vi retter oss mot både forbruker- og proffmarkedet.

Flintveien 94332 Figgjo
logo

Combi Hus AS driver med alt innen tømrerarbeid og totalentrepriser.Vi holder til på Figgjo i Sandnes kommune. Vår spesialitet er arkitekttegnede boliger som vi bygger i nært samarbeid med arkitekt og tiltakshaver.

Hatlestad terrasse 15227 Nesttun
logo

Bedriften finnes i Nesttun men tar imot kunder fra Ny.

Vestland bygg & entreprenør AS ble stiftet i 2011 og driver både med nybygg og renovering. Vi er et lokalt byggefirma fra fana i Bergen.Vi er en solid gjeng med tømrere, byggmestere og lærlinger.du bilder av arbeid vi har utført både her og på sosiale medier. Referanser fra tidligere kunder kan fremlegges hvis ønskelig. Det er viktig for oss at kunden føler seg trygg på valget av bedrift når man skal i gang med et prosjekt i hjemmet.

Torggata 822317 Hamar
logo

Hus1 Norge ble etablert som en tradisjonell huskjede i 2011, og har i løpet av denne tiden levert over 500 boliger rundt i Norge.

Fjellgrendvegen 1253580 Geilo
logo

Bedriften finnes i Geilo men tar imot kunder fra Ny.

Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.

(5)

Bleivassvegen 30C5347 Ågotnes
logo

Bedriften finnes i Ågotnes men tar imot kunder fra Ny.

Vi er et firma som primært driver med salg og montering av garasjeporter, motorer og tilhørende utstyr av meget god kvalitet til både det private markedet og til offentlige bygninger. Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud og kompetanse og kvalitet i alle ledd. Vi hjelper deg gjerne med måltaging og sammen kan vi finne de beste løsningene for nettopp deg.

Litlåsvegen 1975954 Mongstad
logo

Bedriften finnes i Mongstad men tar imot kunder fra Ny.

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk tilbyr vi det meste av tjenester innen entreprenørfaget.

Storebotn 105309 Kleppestø
logo

Bedriften finnes i Kleppestø men tar imot kunder fra Ny.

Norstrand Eiendomsrådgivning AS ledes av Jørn-André Norstrand. Vårt mål er å gi deg som kunde en mest mulig effektiv og faglig korrekt løsning på din sak. Vi har lang erfaring fra offentlig sektor og kjenner fagområdet godt. Vi er derfor godt kjent med hvilke krav som stilles og hvordan en sak kan best løses for våre kunder.

Skysstasjon 9A1383 Asker
logo

Bedriften finnes i Asker men tar imot kunder fra Ny.

Vi er et rådgivende ingeniørfirma innen prosjekt- og prosjekteringsledelse av tekniske anlegg. I tillegg utfører våre revisorer og AP'er Breeam sertifisering. Energirådgivning er også en del av våre tjenester.

Korniveien 113157 Barkåker
Tonningsgata 166783 Stryn
Kjøpmannsgata 37500 Stjørdal
Tråakrokane 55710 Skulestadmo
Tegeveien 154310 Hommersåk