Veibeskrivelse

damebunader

ga 147 firma
Kart
 • Hegglandsdalsvegen 525
  5211 Os
  Vis veibeskrivelse
  56 57 66...
  Vis nummeret
  Stengt
  Velkommen til Bunadbutikken! Bunadbutikken er leverandør av det meste av tilbehør til din bunad. I tillegg til at vi håndsyr de fleste av våre lokale bunader, er vi stolt forhandler av bunader fra Solhjell. Hos oss får du også materialer og stoffer til de fleste hjemmeprosjekter til din bunad, som f.eks perler, stramei, brodergarn, broderlin og stort utvalg i stoffer for herre og damebunad.
 • Fjøsangerveien 30A
  5053 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  55 20 35...
  Vis nummeret
  Stengt
  Velkommen til oss på Bunadsenteret Bergen AS. Her på systuen på Danmarksplass møter du faglig dyktige damer med svennebrev og lang erfaring i sømfaget. Vi leverer bunad til både dame, herre og barn. Bunaden er målsydd og sydd for å vare i generasjoner. Alle våre bunader er originale, og materialene vi bruker er av høyeste kvalitet. Vi hjelper deg gjerne i valg av stoff, bånd, bringeduk, belte og forkle tilhørende hver bunad.
 • Skaret 7
  6050 Valderøya
  Vis veibeskrivelse
  70 18 35...
  Vis nummeret
  Stengt
  E-Design har to butikkar, på Valderøya og Hareid, med gåver og interiør.I tillegg har vi bunadverkstad i begge butikkane, der vi syr kvinne- og herrebunadar frå Sunnmøre.Vi leiger også ut herrebunadar.
 • Morterudvegen 3-5
  2609 Lillehammer
  Vis veibeskrivelse
  61 22 15...
  Vis nummeret
  Stengt
  Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent som spesialiserer seg på møbelstoffer og bunadsstoffer i ull. Fabrikken er unik med hele produksjonsprosessen under samme tak, fra råmateriale til ferdigstilt produkt.
 • Idrettsveien 5
  1400 Ski
  Vis veibeskrivelse
  64 87 17...
  Vis nummeret
  (2
  Stengt
  Vi utfører alle type sømoppdrag, montering/sying av bunader etter mål, salg av sølv til bunader.
 • Åmotvegen 8
  3890 Vinje
  Vis veibeskrivelse
  35 06 27...
  Vis nummeret
  Stengt
  Vinjebue ligg i Åmot sentrum og har mange koselege husflidsprodukt. Tova tøflar, treleiker, gåver, garn og brukskunst.
 • Storgata 47
  2609 Lillehammer
  Vis veibeskrivelse
  61 26 70...
  Vis nummeret
  På systua vår i 2. etasje spesialiserer vi oss på bunader fra Gudbrandsdalen. Mange av syerskene har svennebrev i bunadtilvirkerfaget. Vi har alle garnkvaliteter fra Rauma Ullvarefabrikk og Du Store Alpakka, flere kvaliteter fra Hillesvåg samt tilbehør som krydrer en strikkers hverdag. Dessuten fører vi et stort utvalg av pledd, smijern, tøfler, klær, smykker og annet pynt til hjemme ditt. Uansett hva du måtte finne hos oss skal det være en vare av varig verdi. Velkommen!
damebunader ga 147 virksomheter
Static map