Se på kart
Torolv Kveldulvsons gate 18800 Sandnessjøen

Olje Compagniet AS har det meste av smøremidler til tyngre kjøretøyer som busser, lastebiler, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, industrimaskiner, biler, motorsykler og fritidsbåter. Spør oss også om gearoljer, automatgearoljer og smørefett. Vi leverer diesel, fyringsolje og parafin. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Nordsinni 9312870 Dokka

Vi er Servicepartner for Akershus Traktor. Dette innebærer å betjene ettermarkedet med deler, rekvisita og service. Vi har eget verksted, delelager og butikk.

Janaflaten 375179 Godvik

Oljeleverandøren AS din lokale leverandør av oljeprodukter i Hordaland.

Ringeriksveien 1791339 Vøyenenga

Fuel-service er delt opp i flere divisjoner, dette er blant annet: 1) Mobil dieselrens i alle typer dieseltanker, generatorer, bakketanker, dagtanker, båttanker, marinatanker, bensinstasjoner etc. 2) Salg/distr. av renset diesel til tankanlegg for nød og beredskapstrøm. 3) Salg, forskning og utvikling av mobile og stasjonære rensemaskiner for Diesel og resultat av uren diesel, samt andre petroleumsbaserte væsker. 4) Umiddelbar hjelp på stedet, til deg som har feilfylt - tilgjengelig 24/7.

Torgardstrøa 147093 Tiller

Trønder Oil as er en lokal forhandler i trøndelagsregionen som leverer de fleste typer smøreoljer, diesel og fyringsprodukter. Vårt motto er å kunne levere våre produkter til gode priser med god service. Vi har drevet med vår kjernevirksomhet siden 2002 og siden den gang fått mange fornøyde kunder.