Se på kart
Steffensens vei 102020 Skedsmokorset

Partner Elektro utfører alle typer elektroinstallasjoner for bedrifts- og privatmarkedet. Vår erfaring Din garanti!

Skogfaret 252020 Skedsmokorset

Fokus Bad og Membran er en godkjent våtromsbedrift, og tilbyr komplett oppussing av baderom og kjøkken. Våre autoriserte fagfolk utfører kvalitetssikkert arbeid i samsvar med våtromsnormen og gjeldende forskrifter.

Gjerdrums vei 80484 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Skedsmokorset.

Ring 02424 og vi er der i en fei! Boligelektrikeren – senk skuldrene vi hjelper deg med det elektriske hjemme.

Gjerdrums vei 80484 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Skedsmokorset.

Velkommen til oss!Hos Elektrikervakta hjelper vi deg som har behov for en elektriker som kan hjelpe deg til å løse problemet ditt, raskt og feilfritt.Det viktigste for oss når vi drar fra deg er å levere bedre.Derfor bruker vi kun godkjente elektrikere med lang erfaring. Gleder oss til å høre fra deg.Elektrikervakta løser oppdrag i Oslo, Bærum, Asker, Follo, Lørenskog, Lillestrøm og Drammen.

Bøgata 100655 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Skedsmokorset.

Vi utfører det meste av elektroinstallasjoner i bolig og for bedriftskunder. Kampen Installasjon AS har et solid nettverk med mange dyktige håndverkergrupper som gir oss muligheten til å tilby totalleveranser.

Prestegårdsveien 131912 Enebakk

5 (1)

Bedriften finnes i Enebakk men tar imot kunder fra Skedsmokorset.

Velkommen til Strømsborg Elektro AS! Strømsborg Elektro AS ble etablert i 1965, og har lang og bred erfaring fra de fleste områder innen elektrisk installasjon. Vi utfører alt innen installasjon i nye boliger, restaurering, lys, varme inne/ute, installasjon innen kontor, industri og landbruk. I våre lokaler i Kirkebygda midt i Enebakk har vi kontor og lager, samt utsalg av div. elektrisk utstyr.

Prost Stabels vei 82019 Skedsmokorset
Brånåstoppen 492019 Skedsmokorset
Industriveien 12020 Skedsmokorset