Se på kart

fillers 

treff 22 bedrifter i dette området

Your Skin AS

Åpent

Dronningens gate 220154 Oslo
logo

Your Skin tilbyr både medisinske og tradisjonelle hudpleie behandlinger, vipper og bryn, peeling, fotterapi, laser hårfjerning , injeksjoner. Her blir du mottatt av glade, profesjonelle og seriøse sykepleiere, hudterapauter og fotterapeuter med lang erfaring i sine fag. Her kan du være helt sikker på at du er i gode og trygge hender. Klinikken ligger en trapp opp i 2.etasje i Dronningens gate på hjørnet av Prinsens gate, som en vakker liten oase midt i hjertet av Oslo travleste gater.

Klinikk Oslo AS - Hårfjerning og Fillers

Hegdehaugsveien 310352 Oslo
logo

Klinikk Oslo tilbyr ansiktsbehandlinger, filler, toxin, cooltech fettfjerning, hårfjerning med diodelaser, behandling av sprengte blodkar og mer. Alle våre sykepleiere som arbeider med injeksjoner har mer enn 5 års erfaring og har utført mer enn 5000 injeksjoner, og alle bortsett fra en underviser andre leger og sykepleiere for Teoxane, Høyskolen i Buskerud, Senzi Akademiet og for Esthetica Medical.

Clinic Yvonne

Åpent

Luramyrveien 234313 Sandnes
logo

Lang erfaring innen kosmetiske og medisinke behandlinger. Et bredt utvalg av behandlinger innen injeksjoner, hudpleie og lasere.Vår lange erfaring - Din trygghet.Når det er resultatet som teller! For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd!

Beauty Medical Care AS

Åpent

Teglhageveien 313125 Tønsberg
logo

Inngang fra farmansveien 42. Spesialister på medisinske skjønnhetsbehandlinger! Vår filosofi og ønske er å kunne tilby de beste behandlingene til de beste prisene, slik at du som kunde alltid vil føle at du får mest mulig valuta for pengene. Vi er opptatt av å kunne tilby de mest virkningsfulle behandlingene og produktene på markedet, og har derfor lagt vår hovedvekt på medisinske behandlinger og produkter. Flere av behandlingene kan derfor kun betjenes av offentlig godkjent helsepersonell.

Klinikk Estetikk AS

Åpent

Kong Sverres gate 43111 Tønsberg
logo

Vær trygg på din behandler. I Norge har vi autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med kosmetiske medikamenter. Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn Autorisasjonen innebærer at behandleren har omfattende opplæring, er oppdatert på de nyeste teknikkene og har full support fra leverandører.Autorisasjonen oppdateres hvert år med oversikt over behandlers kompetansenivå.Det er din garanti for tillit og trygghet.

Beauty Touch Clinic Sayin

Åpent

Herstrøm 23058 Solbergmoen
logo

Hud Vest AS

Stengt

Borggata 5-95417 Stord
logo

Vi tilbyr kosmetiske behandlinger for kvinner og menn, som rynkebehandling, fillers, Belkyra®, Sculptra®, PRP, behandling for håravfall og Derma pen.Du finner oss på Stord.Alle behandlinger starter med konsultasjon hos vår lege. Vi har 25 års aldersgrense, men gjør i enkelte tilfeller unntak av medisinske grunner.

Dermal Filler Spesialist & Hudterapeut Madaleine Gariella Strøm-Blakstad Lorier

Skalpebekken 73050 Mjøndalen

Kosmetisk Sykepleier Tori Lund

Åpent

Vesterålsgata 708400 Sortland

MK Laser Estetisk Hudklinikk

Avenyen 34636 Kristiansand S

Klinikk Haugesund

Strandgata 545528 Haugesund

Frisørsenteret AS

Åpent

(4)

Ensjøveien 140655 Oslo

Klinikk Haugesund AS

(3)

Ulriksdal 25009 Bergen

Oslo Hud AS

Åpent

Bogstadveien 490366 Oslo

Mooi Klinikken AS

Åpent

Thomas Angells gate 137011 Trondheim

Oslo Hudpleieklinikk Grünerløkka

Thorvald Meyers gate 600552 Oslo

Oslo Hudpleieklinikk Sentrum

Pilestredet 80180 Oslo

Chic Skin AS

Lekvemogata 205700 Voss

Demis Parfymeri & Velværeklinikk

Torvet 13120 Nøtterøy

Aquanovo Premium Center AS

Åpent

Storgata 162815 Gjøvik

Filleren Eng

Nornesvegen 424250 Kopervik

Clay Filler Utleie Pål-Eirik Sedolfsen

Skogveien 288520 Ankenes