Veibeskrivelse

foreningskontor

ga 3378 firma
Kart
 • Skippergata 5
  4614 Kristiansand S
  Vis veibeskrivelse
  0300...
  Vis nummeret
  Strømmestiftelsen ble etablert 21. september 1976 og har sin opprinnelse i det omfattende innsamlingsarbeidet som ble startet av prest og kapellan i Kristiansand domkirke, Olav Kr. Strømme, på begynnelsen av 1960-tallet.
 • Røyseveien 41
  3530 Røyse
  Vis veibeskrivelse
  31 01 88...
  Vis nummeret
  (1
  ADRA hjelper mennesker som trenger vår hjelp, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller politisk/religiøs tilhørighet.
 • Solskinnsveien 12
  0376 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  23 22 21...
  Vis nummeret
  Stengt
  Oslo Sanitetsforening (OSF) holder til i en ærverdig villa på Smestad i Solskinnsveien 12. Her har vi faste aktiviteter gjennom hele året. Vårt formål er å bidra til et trygt og inkluderende samfunn, med hovedfokus på å bedre kvinners livsvilkår i alle livets faser. Vi er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig, og ønsker å hjelpe andre, uavhengig av nasjonalitet, religion eller politisk ståsted.
 • Kongshaugstranda 105
  6037 Eidsnes
  Vis veibeskrivelse
  977 09 ...
  Vis nummeret
  Sunnmøre friluftsråd er eit interkommunalt foretak etter kommunelova for 13 kommunar i Ålesundsregionen. Vi er 5 tilsette.Medlemskommunane i friluftsrådet er: Ålesund, Sula, Giske, Haram, Skodje, Ørskog, Vestnes, Stordal, Norddal, Stranda, Ulstein, Ørsta og Volda.
 • Rosenkrantz' gate 15-17
  0160 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 82 58...
  Vis nummeret
  Stengt
  Norsk Sjømannsforbund er fremdeles det ledende fagforbundet for norske sjøfolk, selv om det flere ganger har holdt hardt gjennom over hundre år.Norsk Sjømannsforbund ble stiftet 25. september 1910 under navnet Norsk Matros- og Fyrbøter-Union og har i dag tariffavtaler for dekk-, maskin- og cateringansatte i innenriks og utenriks fart, for radiooffiserer, elektrikere, stuerter/forpleiningssjefer og for havfiskeflåten.
 • Fridtjof Nansens vei 5
  8003 Bodø
  Vis veibeskrivelse
  75 71 14...
  Vis nummeret
  Nordland idrettskrets er et kompetansesenter som utvikler idretten i Nordland.Nordland idrettskrets jobber for at alle i Nordland gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.Vi er det regionale leddet for idretten i fylket og består av alle idrettslag, idrettsråd og særkretser tilsluttet Norges Idrettsforbund Olympiske og Paralympiske komité.
 • Sjøfartsgata 3
  7714 Steinkjer
  Vis veibeskrivelse
  74 15 08...
  Vis nummeret
  Stengt
  Røde Kors sitt oppdrag er å avdekke, hindre og lindre menneskelig nød og lidelse. Røde Kors skal utøve behovsrelaterte, humanitære aktiviteter i lokalsamfunnet gjennom sine lokalforeninger, støttet av distriktsorganisasjonen. Nord-Trøndelag Røde Kors har som mål å bistå mennesker i sårbare livssituasjoner. Gjennom arbeidet på lokalt- og fylkesplan bidrar Røde Kors til en bedre hverdag for sårbare grupper.
 • Holbergs plass 4
  0166 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 36 21...
  Vis nummeret
  Mange steder i verden blir jøder plaget og forfulgt, bare fordi de er jøder. Mange ønsker å komme til tryggheten og sikkerheten i Israel. De trenger vår hjelp. I Israel støtter HJH hovedsaklig arbeid blant nye immigranter til Israel, spesielt de som står svakest i israelsk samfunn – barn, eldre, kvinner og de som bor i utsatte strøk sikkerhetsmessig. HJH driver også med informasjonsarbeid om antisemittisme.
 • Frognerveien 10
  0257 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 59 52...
  Vis nummeret
  Verdens Barn er en humanitær, livssynsnøytral og politisk uavhengig organisasjon basert på medlemskap. Verdens Barn er landets eldste adopsjonsforening.
 • Langebruvegen 28
  6800 Førde
  Vis veibeskrivelse
  57 82 26...
  Vis nummeret
  Førde Røde Kors driv humanitære aktivitetar innan sosial inkludering, migrasjon og redning. Vi tilbyr også førstehjelpskurs, sanitetsvakter og leiger ut Rødekorshytta.
foreningskontor ga 3378 virksomheter
Static map