Se på kart

forsikring molde 

treff 497 bedrifter i dette området

Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal

Øvre veg 326415 Molde
logo

Vi har vært det lokale forsikringsselskapet for Nordmøre og Romsdal i 180 år. Det skal vi fortsatt være. Hos oss kan du kjøpe prisvinnende forsikringer fra Frende Forsikring. I samarbeid med Brage Finans leverer vi finansielle tjenester til både privatpersoner og næringsliv. Våre lokale forsikringsrådgivere hjelper deg å finne den riktige forsikringsløsningen for deg, din familie eller din bedrift.

SpareBank 1 Nordmøre

Storgata 18-206413 Molde
logo

I mobilbanken og nettbanken kan du selv utføre en rekke tjenester når som helst på døgnet. Vi tilbyr bank, forsikring, sparing og finansieringstjenester.

Danske Bank

Søndre gate 157011 Trondheim
logo

Bedriften finnes i Trondheim men tar imot kunder fra Molde.

Danske Bank gir deg en enklere hverdag med lån, forsikring og sparing. Du kan selv velge hvordan du ønsker å bruke oss, via Nettmøte, over telefon, med Apper for mobil og brett eller i møter med din personlige rådgiver. Som Private Banking-kunde får du hjelp til å planlegge hele din økonomi, slik at du og din familie kan skape det livet dere ønsker å leve.

Tryg Salgssenter

Romsdalsgata 166415 Molde
logo

Tryg er Skandinavias nest største forsikringsselskap, og trygghetsleverandør for over to millioner kunder i Norge, Danmark og Sverige. Vi tilbyr skadeforsikring for både privatpersoner og industri /bedrifter.

Danske Bank Bedrift

Søndre gate 157011 Trondheim
logo

Bedriften finnes i Trondheim men tar imot kunder fra Molde.

Danske Bank er et nordisk finanskonsern med lokal tilstedeværelse og et sterkt internasjonalt nettverk. Vi betjener små, mellomstore og store bedrifter og kan tilby et komplett utvalg av produkter og løsningertilpasset din bedrifts behov.

SpareBank 1 SMN

Storgata 426413 Molde

Gjensidige Forsikring avd Molde

Moldegårdsvegen 56415 Molde

NN & Partnere AS

Verftsgata 106416 Molde

NN & Partnere AS

Verftsgata 106416 Molde

MR Finans og Forsikring

Hamnegata 476413 Molde

Nordvest Norge AS

Røsberg 6453 Kleive

Asplan Viak AS

Enenvegen 2A6416 Molde
logo

Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1000 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Virksomheten er organisert i to divisjoner; Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av Stiftelsen Asplan. Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og ønsker å utvikle helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger – i dialog med våre oppdragsgivere.

Obos Block Watne Entreprenør AS Møre og Romsdal avd Molde

Frænavegen 166415 Molde
logo

OBOS Block Watne Molde

Frænavegen 166415 Molde

Toyota Molde

Hendenvegen 26423 Molde
logo

Distriktets Toyota-forhandler.Verksted, delelager og bilskadeverksted for karosseri og lakkreparasjoner.Stort utvalg i flotte bruktbiler.

Blikkenslager1 AS

Notvollvegen 106456 Skåla

Blikkenslager 1 AS produserer og monterer alt som kommer under dette faget. Verkstedet ligger på Hustad og vi levere til private/næring i Nordmøre og Romsdal.

Rettshjelper Leiv Prestvik

Langmyrvegen 1B6413 Molde

Rettshjelp på folketrygdens område- Pensjonsveiledning, klage- og ankesaker som gjelder stønader og pensjoner fra NAV og offentlige pensjonskasser.

Frydenbø Bil Molde

(3.67)

Verftsgata 36416 Molde

Vi tilbyr salg av Volkswagen og Audi personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har også tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, ruteskift eller rutereparasjoner på bilen.

Obron Midt AS

Tømmervågvegen 32776590 Tustna
logo

Bedriften finnes i Tustna men tar imot kunder fra Molde.

Obron Midt AS er et selskap som har spesialisert seg på boligtaksering, byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll av alle typer bygg. Vi jobber hovedsakelig med boligsalgsrapporter, skadetaksering, skjønn, nærings- oglandbrukstaksering og verdivurdering av boliger. Vi foretar i tillegg tilstandsanalyser, uavhengig kontroll, trykktesting og termografering av boliger, barnehager, skoler, næringsbygg og landbruk.

Allsidig Bygg AS

Kløversvingen 206423 Molde
logo

Allsidig Bygg AS utfører alt av tømrerarbeid til ditt prosjekt. Påbygg, nybygg og rehabilitering.

Ja Dekkservice

Paradiset 246456 Skåla
logo

Vi tilbyr utvendig og innvendig vask av bil. Dekkskift utføres og vi tilbyr dekkhotell. Kort ventetid og kvalitetsarbeid garanteres, ta kontakt i dag.

Molde Bilsalg AS

Verftsgata 26416 Molde

Dr1v AS

Trondselvvegen 366409 Molde

Øverland Dekk og Bil AS

(5)

Verftsgata 56416 Molde

Kule Boliger AS

Storgata 186413 Molde