Se på kart

frysyrer 

treff 132 bedrifter i dette området

Puro Hårstylister

Stengt

(4.5)

Grønland 413045 Drammen
logo

Hos Puro hårstylister streber vi etter å gi kunden en unik opplevelse. Puro sine dyktige og erfarne stylister tilbyr det nyeste innen hårspa, klipp, extentions, farge og sminke. Puro Hårstylister tilbyr nå som en av få utvalgte et stort utvalg av mineral sminke fra GLO. Kom innom og la oss finne dine farger. Hos oss finner du alt du trenger til håret. Vi samarbeider med KEUNE, Hempz og Shu Uemura hårprodukter som har ett bredt utvalg for alle hårtyper.

Salong Evita AS

Stengt

Kvassnesvegen 175914 Isdalstø
logo

Velkommen til en rolig og avslappende frisørsalong med topp utdannede frisører. Vi fokuserer på kvalitet og kundeservice i et behagelig miljø.Bestill time via lenken under:https://www.ledigtime.no/salongevita/p/hjem

ET Hårstudio Sletten Senter

Stengt

Vilhelm Bjerknes' vei 45081 Bergen
logo

Vår visjon er å se ”hele mennesket”. Dette gjelder både for våre kunder og våre ansatte. ”Hele mennesket” er et vidt begrep som omhandler det du ser, men også de som rører seg på innsiden av både tanker og følelser

Samme Saks Frisør

Stengt

(5)

Stillverksveien 162004 Lillestrøm
logo

Vi er her for å betjene dine hårpleiebehov! Samme Saks frisør er dannet av Belan, en frisør som har lang erfaring med klipp og kunde-service. Nå er Belan tilbake med sin topphemmelige klippeteknikk med stort ønske om å fylle salongen med hyggelige kunder. Samme Saks frisør er den lokale frisøren for damer, herre og barn, etablert i Lillestrøm. Samme Saks er best på service, pris og beliggenhet.

Tendenz Hårpleie AS

Stengt

Holtegata 260355 Oslo
logo

Head Frisør Grimstad

Stengt

Storgaten 184876 Grimstad
logo

Velkommen til Head Frisør sitt stjerneteam i Grimstad! Ledet av Daglig leder Håvard Kristensen. Bestill time allerede nå på headhair.no eller i vår app/ fixit timebestilling!

Head Frisør Larvik

Stengt

Stavernsveien 13264 Larvik
logo

Head Frisør Larvik, frisørsalongen som er lokalisert på bryggekanten i Larvik, også kalt Fritzøe Brygge. Her finner du vårt moderne frisør-team, som ønsker deg velkommen til en hyggelig frisør opplevelse.

Salong Elin

Malmefjordvegen 3096445 Malmefjorden
logo

Studio Zwerg AS

Stengt

Øvre Stokkavei 794022 Stavanger
logo

Velkommen til Studio Zwerg. Frisørsalong i rolige og fine omgivelser. Vi har fokus på god service og tilbyr høy kvalitet på våre behandlinger. Vi har to frisørsalonger i Stavanger. Vi holder til på Ledaal Park og på Stokka. Vi fører bl.a merker som Maria Nila, System Professional og Olaplex.Vi har gode parkeringsmuligheter!

Le Monde Frisør AS

Stengt

Smidsrødveien 453120 Nøtterøy
logo

Vi er to erfarne frisører som driver frisørsalong i Håndverksenteret på Teie. Våre leverandører er Cutrin og Goldwell. Gratis parkering! Velkommen til oss.

Femina Frisørsalong

Hellefossveien 3300 Hokksund
logo

Zjakk Frisørsalong AS

Stengt

Uskedalsvegen 5865463 Uskedalen
logo

Frisørsalong med varer som hører til, hårpleieprodukt.

Albin Frisør

Holterveien 31448 Drøbak
logo

Velkommen til Albin Frisør! Her jobber det seks frisører og en lærling. Vi tilbyr de fleste frisørtjenester, vi tar også drop-in når vi har mulighet.

Lili Frisør AS

Stengt

Lørenveien 71B0585 Oslo
logo

Velkommen til oss !:DHos Lili's frisør er du vår gjest, ditt velvære er vårt fokus.Dyktige & lang erfarne frisører som tilbyr alt innenfor :Klipp, farge, bryn & barbering

Drengestua Frisør og Fotpleie

Stengt

Byggveien 150680 Oslo
logo

Vi holder til i koselige drengestua,som ligger på tunet til Manglerud gård. Dette er et verneverdig bygg med sjel i. Vi har drevet her i henholdvis 25 og 33 år, og er begge utdannet med svennebrev i hvert vårt fag. Våre behandlere: Frisør Heidi Karlstad og Fotterapeut Barbro Antonsen.Vi ønsker nye og gamle kunder velkommne!

Apollo Hårtransplantasjon

Åpent

Solheimveien 561461 Lørenskog

Apollo Hårsenter Oslo

Stengt

Akersgata 450158 Oslo

Hannes Frisører avd Lille Prinsen

Stengt

(5)

Kongens gate 277012 Trondheim

A-salong Sandens senter

Stengt

(3.6)

Tollbodgata 164611 Kristiansand S

Sjakkmatt Frisørsenter AS

(5)

Industriveien 176517 Kristiansund N

Raise Norway AS

(1)

Henrik Ibsens gate 360255 Oslo

Esperanza Frisører AS

Stengt

Storgata 7A8006 Bodø

Norge Hårstudio

Stengt

(5)

Krokatjønnveien 11A5147 Fyllingsdalen

Curly Frisør

Loddefjordveien 25171 Loddefjord