Gamle Forusveien 84031 Stavanger

3 (2)

Vi har et omfattende utvalg innen aluminiumsystemer som vi produserer og leverer til bedrift- og privatmarkedet fra vår fabrikk på Forus i Stavanger. Vi har egenutviklede systemer for balkong innglassing, hagestuer, glasstak, glassrekkverk, romdelere, skyvedørsgarderobe- og innredning samt ulike vegg- og helglass systemer. Vi er markedsledere i Norge på flere av områdene og har forhandlere over hele landet.

Transittgata 167042 Trondheim

Ew Glass & Plast driver primært engros handelsvirksomhet med kjøp og salg av glass, plast, beslag og tilbehør. Vi leverer over hele landet. På grunn av eget lager og maskinpark kan vi tilby korte leveringstider på våre produkter.EW Glass & Plast har alltid som mål å yte maksimalt for at alle våre kunder skal synes at vi er et godt valg som leverandør!

Slemmestadveien 4981391 Vollen

3.75 (4)

Slemmestadveien 143440 Røyken

Cary Bilglass tilbyr smarte og bærekraftige løsninger innen reparasjon og utskifting av bilglass og mye annet.

Kveldsroveien 21368 Stabekk

Ute og inne. Lysaker Glass leverer totalløsninger til bedrifter og private.Ved siden av tradisjonelt glassmesterarbeid er våre spesialiteter:- dine ideer virkeliggjøres i glass- dusjløsninger- helglassering- skyvedører

Cloumannvegen 153850 Kviteseid

Kviteseid Glasservice leverer alt innen glass, herunder solavskjerming, rekkverk, glassbaldakin, vinterhager, hagestuer, kontorvegger i glass, terrassetak og speil. Vi er en liten glassbutikk som har vårt kundegrunnlag i hele Vestre Telemark, inkludert Seljord, Vrådal, Treungen, Åmot, Dalen, Vinje, Rauland, Haukeli og Edland. Vi tilbyr GRATIS BEFARING på større oppdrag i rimelig kjøreavstand fra butikken. For andre oppdrag tilbys befaring mot betaling.