Se på kart

glassmestertjenester 

treff 21 bedrifter i dette området

Glassmester Erling Eriksen AS

Åpent

Terminalgata 1149019 Tromsø
logo

Vi er totalleverandør på glassarbeid/-produkter til bil, båt og hus/bygg. Vi har nødvendige godkjenninger, fagkunnskap og produkter som skal til for å ivareta kundens behov for kvalitet, sikkerhet og miljøbevissthet.

Tysvær Glass AS

Åpent

Nordahl Griegs gate 15537 Haugesund
logo

Vi leverer hagestuer, kjøkkenglass, glassrekkverk, vinduer, dører, isolerglass, blyglass og alt annet du måtte trenge innen glassarbeid. Vi lager det du trenger på spesialmål og har lang erfaring med stor kunnskap innen glassfaget. Hos oss er kundens behov og ønske i fokus.

Glass-Service AS

(5)

Industrivegen 115i2072 Dal
logo

Velkommen til Glass-service!Glassmester-verksted på Råholt i Eidsvoll kommune..

Låssenteret Thermoglass

Åpent

Betongveien 19515 Alta
logo

Låssenteret AS er Norges største privateide sikkerhetssenter og låsesmed. Låssenteret har 36 avdelinger fordelt over hele landet fra Kirkenes til Kristiansand. Det betyr at du alltid har et sikkerhetssenter i nærheten. Ditt lokale senter er i Alta.Vi er hele tiden brennende opptatt av å bygge et ledende fag- og kompetansemiljø innen lås, beslag, adgangskontroll og sikkerhetsløsninger. Vi skal være det beste sikkerhetssenteret i Norge

Sandnes Glass AS

Åpent

Jærveien 3214322 Sandnes
logo

Glasspesialist siden 1962.Vi utfører alle typer arbeid og leverer alle typer glass og speil til våre kunder. Med lokaler i Sandnes betjener vi kunder fra Randaberg, Sola og Stavanger i nord, til Klepp, Bryne, Nærbø og Vigrestad i sør. Våre dyktige glassmestre og montører kommer gjerne på befaring for å se hvilke type glass eller speil som er best for deg.

Glassmester Olsen AS

Åpent

Rosenkrantzgata 113018 Drammen
logo

Glassmester Olsen holder til sentralt i Drammen sentrum. Vi har mesterbrev i glassfaget, og har 70 års erfaring som leverandør av glassrelaterte produkter og tjenester. Kom gjerne innom oss, eller ta kontakt på tlf eller mail.Vi har vakt 24 timer i døgnet, alle dager i året.

Glasverkstaden

Åpent

Langemyra 36160 Hovdebygda
logo

Vi leverer glastenester på Sunnmøre og i Nordfjord. Om du treng utskifting av vindauge, eller nytt glas i ei dør så kan vi hjelpa. På vår bilglasavdeling utfører vi ruteskift på alle bilmerker, og vi reparerer steinsprutskader. Mange års erfaring, lokal tilknytning og eit godt omdømme er våre kjennemerke, og i vår bransje er god lokalkunnskap og god kundeservice dei viktigaste argumenta vi har for å velje oss som din leverandør.

Glassbjerget AS

Åpent

Øvre Kråkenes 515152 Bønes
logo

Glassbjerget A/S – din glassmester i Bergen – ligger sentralt til på Øvre Kråkenes og vi har derfor kort kjøretid til alle bydeler. Vi har over 40 års erfaring som glassmester og mange fornøyde kunder i Bergen. Vårt fortrinn er at vi er en liten bedrift og kan derfor yte deg en personlig og rask service. Vi kommer også på hjemmebesøk og foretar måltaging, gir råd ogveiledning med prisoverslag, helt uforpliktende for deg.

Låssenteret AS

Åpent

Ytrebygdsvegen 115251 Søreidgrend

Glassmesterfirma Ekra & Voie AS

Åpent

(5)

Strømsbuveien 614836 Arendal

Per's Glass-Service AS

Åpent

Mårvegen 22211 Kongsvinger

Låssenteret AS avd Stord

Åpent

Djupamyro 3B5412 Stord

Juel Johannessen Glassmesteri ANS

Åpent

Hegnasletta 133217 Sandefjord

Glassløsninger AS

Nedre Vågen 94085 Hundvåg

TeamService 7 AS

Gullstølsbotn 25153 Bønes

Glass & Vedlikehold Arnt Johannessen

Øvregate 234790 Lillesand

Glassmester A Appelbom AS

Stakkevollvegen 359010 Tromsø

Grimstad Glass AS

Arendalsveien 724878 Grimstad

AS Åsane Glasservice

Ervikveien 725106 Øvre Ervik

AS Glass-Rønning

Åpent

Smidsrødveien 453120 Nøtterøy

Glassbua

Skippergata 474611 Kristiansand S