Se på kart

gravmonument eide 

treff 18 bedrifter i dette området

Møre Gravmonumenter AS

Steinhuggervegen 226490 Eide
logo

Møre Gravmonumenter har valgt Salg-Produksjon-Service som sin filosofi. Det betyr at vi produserer gravsteinen i egen fabrikk fra rå blokk til ferdig modell og kan endre og justere etter kundens ønske. Ingenting er ferdig på forhånd. Egne ønsker og valg kan vi derfor ordne. Alt foregår i direkte kontakt med oss og vi lager skisser som viser resultatet før produksjonen starter. Du kan derfor trygt bestille gravminne hos Møre Gravmonumenter. At du blir fornøyd er vårt ansvar.

Fræna Begravelsesbyrå Hustadvika

Malmefjordvegen 186440 Elnesvågen
logo

Vi har kontor i Malmefjordvegen 18 i Sylteosen i Hustadvika. Tidligere har byrået dekt kommunene kjent som Fræna og Eide (nå Hustadvika) i forbindelse med dødsfall og begravelse/bisettelse. Med eierskifte 2018 tilbyr vi også våre tjenester i Molde kommune. Vi er opptatt av å lage personlige begravelser i samarbeid med etterlatte. Verdighet og kvalitet er vår merkevare, og vi er opptatt av at en begravelse ikke skal koste mer enn det trenger.

Th Vaaland Granitt AS

(5)

Kirkebakken 364012 Stavanger
logo

Bedriften finnes i Stavanger men tar imot kunder fra Eide.

Spesialist på gravstein.Vaaland Granitt A/S er et velrennomert selskap som har eksistert i Stavanger siden 1934. Vi har stor utstilling. Vi gir deg: Kvalitet - Service - God pris. Vi holder til på Storhaug v/Hetlandskirken og leverer gravstein i hele Rogaland. Kom innom, vi kan stein.

Kjøl Stenindustri A/S

Strandvegen 5156490 Eide
logo

Gjennom godt design, høy kvalitet og pålitelighet har vi siden 1946 opparbeidet en kvalitetsprofil i markedet.Våre monumenter blir laget av de beste råvarer slik at du er garantert å få et varig gravminne.Velg mellom flere typer overflate-behandlinger, skrifter og ornamenter.Vi kan veilede og gi dere de rette opplysninger, slik at du kan få monumentet slik du ønsker det.

iMi Begravelsesbyrå Haugesund

Strandgata 1965525 Haugesund
logo

Bedriften finnes i Haugesund men tar imot kunder fra Eide.

Vi bistår etterlatte med å forberede begravelser og bisettelser på en verdig måte på hele Haugalandet.

Personlig Gravferd AS

Smedgata 303050 Mjøndalen
logo

Bedriften finnes i Mjøndalen men tar imot kunder fra Eide.

Personlig Gravferd er et begravelsesbyrå som ønsker å tilrettelegge hvert enkelt oppdrag slik familien ønsker. Vi er et lite byrå som hele tiden tilstreber å ha distriktets laveste priser. Våre gravferdskonsulenter har mange års erfaring og bred lokal kjennskap i flere kommuner. Her skal du finne trygghet og forutsigbarhet, og fordi flere og flere er opptatt av pris, gir vi alltid prisoverslag i forkant og vi har ikke overtidstillegg på bårehentinger.

Silseth Sten AS

Steinhuggervegen 526490 Eide
logo

Våre medarbeidere Steven og Odd Arfinn har også bred erfaring og kompetanse til å veilede ved valg av gravstein. I tillegg til salg av nye gravminner, tilbyr vi navnetilføyelser, oppussing av navn og oppretting av gravstøtter.

Gautvik Stenindustri AS

Vevangvegen 2316493 Lyngstad

Nergård Stenindustri A/S

Steinhuggervegen 266490 Eide

Vestlandsgranitt AS

Steinhuggervegen 386490 Eide

Øien Stenhuggeri A/S

Silnes 6490 Eide

Os Gravferdsbyrå AS

Brugata 505200 Os
logo

Bedriften finnes i Os men tar imot kunder fra Eide.

Det lille byrået - Med det store hjertet!

Karlsen Begravelsesbyrå

Eidevegen 2546490 Eide

Brødrene Strand Stenhuggeri AS

Strandvegen 6536490 Eide

Nerlands Granitindustri AS

Silnesvegen 1346490 Eide

Nerlands Granittindustri AS

Silnesvegen 1346490 Eide

Møre Gravmonumenter AS

Steinhuggervegen 226490 Eide

Eide Stein AS

(5)

Steinhuggervegen 506490 Eide