Se på kart
Gøteborggata 27B0566 Oslo

5 (3)

Wettergren kan løse alle de oppgavene du måtte stå overfor i fasadeoppussing. Murerarbeid, malerarbeid, fasadevask eller graffitifjerning. Sand- og kalkblåsing eller betongrenovering. Vi gjenskaper originale detaljer i eget gipsverksted og tar fagmessig vare på antikvariske bygninger, og alt dette håndterer vi fra vår egen park av lifter eller stillas.

Eiaveien 28208 Fauske

Nico Håndverk er en mesterbedrift.

Postdamveien 6B1164 Oslo

Malermester K. Langmo AS er en malermester i Oslo. Vi har 6 dyktige malere/gulvleggere som står klare til å ta på seg små og store oppdrag innen malertjenester, gulvlegging, tapetsering og brannsikring. Vårt spesialområde er rehabilitering og oppussing av alt fra små leiligheter til store næringsbygg, utvendig og innvendig. Vi utfører deler av rehabiliteringen og kan ved behov innhente andre utøvende håndverkerfag og samordne disse.

Vei 232 229170 Longyearbyen

Vi utfører alt innen maling, gulv- og fliselegging.

Håkonshellaberget 265174 Mathopen

UNN DEG SELV LITT LUKSUS– la maleren gjøre jobben!!Se for deg stuen med nymalt hvitt tak , veggene malt i en varm og behagelig dun eller kanskje latte, med nymalte dører og vinduer i egghvit. DET HADDE VÆRT NOE DET.

Kilengaten 313117 Tønsberg

Vi er i dag 7-8 ansatte som hovedsakelig driver med tradisjonell oppussingslik som maling, tapetsering og gulvbelegg.

Samvirkeveien 247263 Hamarvik
Frønsetvegen 282340 Løten

Lakkering, understellsbehandling og sandblåsing av alt innen metall. #nl#Vi har mulighet til og ta alt fra små ting til store konstruksjoner.

Sjøfartsgata 117714 Steinkjer

"Malerfirma Schei & Brandtzæg AS med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen malerfaget. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."

Tomtegata 1003714 Skien

Vi utfører alt av overflatebehandlinger på nybygg, eksisterende bygg, privat, bedrift og offentlig. Malermester FAG består av 1 malermester, 4 malere med svennebrev/fagbrev, 2 lærlinger og 1 hjelpearbeider. har alt av lovpålagt sertifisering for å utføre vår jobb på en trygg og god måte. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt i dag!

Sjøgata 716065 Ulsteinvik

Maling/tapetsering, flis og gulvbelegg i butikk. Vi kan også utføre jobben for deg.

Schleppegrells gate 70556 Oslo

De fleste oppdrag vi utfører er for våre faste forbindelser i kommune/stat, borettslag/sameier, byggmestere/entreprenører, bedrifter, institusjoner, foreninger og private, men vi ønsker alltid kontakt med nye kunder.Vi er femte generasjons malermestere!

Dalstuvegen 272340 Løten

Vi er en maler og byggtapetseringsfirma som holder til i nye lokaler i Løten. Vi driver med det meste innen malerfaget som: tapetsering, belegg, epoxi, sprøyting av møbler og sprøyting av låver.

Pir II 37010 Trondheim

Malermester Blakstad AS er en tradisjonell malermester bedrift i Midt-Norge.

Leitet 375640 Eikelandsosen

Håndverk av høy kvalitetFasadearbeid på vegger og gulv krever både kompetanse og erfaring om du ønsker å oppnå et pent og holdbart resultat. Å få arbeidet utført av en faglært håndverker gir deg en garanti for at jobben gjøres på en trygg, effektiv og kvalitetsmessig måte.Dokumentasjon på utført arbeidVi gir deg alltid dokumentasjon som viser jobben vi har gjort hos deg. Dette er både din sikkerhet garantimessig og ved et eventuelt boligsalg i senere tid. Med alt på det rene er du godt rustet

Gjermshuskleiva 362210 Granli

Fagutdannet med over 25 års erfaring fra bransjen. Jeg tar alle typer oppdrag innen gulvlegging, maling og tapetsering. Send meg en epost hvis du ønsker et uforpliktende pristilbud.

Krags gate 2A4950 Risør

5 (1)

Jernia Knudsen Risør er en butikk med bredt utvalg i Kjøkkenutstyr, Maling, Jernvare og verktøy.Vi ligger nederst i Kragsgate med torvet og indrehavn som nærmeste nabo. vi er medlem av Jernia kjeden som har ca 160 butikker i Norge.

Trimveien 413188 Horten

5 (1)

Fargerike Kristoffersen i Horten - Maling og interiør. Vi er størst i byen på tapet! Vi har også gulv- og sømavdeling m.m. Lokalisert i Horten Handelspark.

Skjongstranda 766050 Valderøya

Vi tar på oss alt av maleoppdrag i Giske og Ålesund.

Røsvikveien 15608220 Røsvik

MAL & MILJØ SKANDINAVIA AS, har base i Nordland og Trøndelag. Vi utfører de fleste tjenester innen malerfaget, men har et satsningsområde på antikvarisk malerarbeid og og bruk av svært god linoljemaling. Dette er miljøvern i praksis og vårt mål er å anvende linoljemaling også på moderne bygg.

Grotnes alle 26B4052 Røyneberg

Vi er et byggefirma som setter profesjonalitet, nøyaktighet og punklighet som vårt væremerke. Vi er erfarne håndverkere.Vi garanterer tjenester av høykvalitet basert på kundens ønsker.Dersom du trenger det, har du kommet til riktig, sikker og seriøs leverandør. Vi er behjelpelig med råd og veiledning og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en fornøyd kunde.

Osvegen 525228 Nesttun

Malermester F. Heggland AS har over 30 års bransjeerfaring. Vi tar på oss alle typer oppdrag selv om vi for det meste driver med nybygg i større målestokk. Vi har gode samarbeidspartnere som byggmester, murmester, gulvlegger. Alle av våre ansatte har fagbrev med lang erfaring innen faget , og daglig leder har Mesterbrev. Vi legger stor vekt på punktlighet, seriøsitet og selvfølgelig godt håndverk.

Kornblomstveien 204027 Stavanger

IMB malerservice AS utfører alt innen malerfaget i Rogaland: Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Renesøy osv. Vi tilbyr profesjonell tjenester som: innvendig og utvendig maling, sparkling, tapetsering, fasadebehandling, tak rengjøring, byggvask. Vi henvender oss først og fremst til store og små oppdrag for både private og bedrifter, nybygg og rehabilitering som ønsker maler arbeid av høy kvalitet, for oss er rask og effektiv service veldig viktig.