Se på kart

kirkesamfunn 

treff 722 bedrifter i dette området

Skien kirkelige fellesråd

Schweigaards gate 113717 Skien
logo

Innenfor Skien kommune er det 8 menigheter med til sammen 16 kirker og kapeller. Skien kirkelige fellesråd har også ansvaret for 14 kirkegårder.

Eidskog Kirkelige Fellesråd

Rådhusvegen 172230 Skotterud
logo

Ta gjerne kontakt med oss!

Siljan kirke

Sentrumsveien 873748 Siljan
logo

Siljan kirke er en langkirke i stein bygd i romansk stil omkring 1150-1200. Kirken er viet til St. Mikael. Den ligger i Siljan kommune. Kirken ble ombygd i 1838 da den ble forlenget med nytt skip mot vest, og fikk panelt tømmer i empire og nygotisk stil. Kirketårnet ble oppført i 1903. Kirken har 200 sitteplasser. Prekestolen er fra 1865.

Oddernes menighet

Jegersbergveien 64630 Kristiansand S
logo

Kirken skal og være åpen for forskjellige mennesker, grupper og kulturer. Det grensesprengende og inviterende er sentrale trekk ved kirken. Evangeliet formidles gjennom ord og handling. Mye av det som skjer i regi av misjonsorganisasjonene våre, handler om skole, helse, vann og jordbruk v.s.a. menighetsbygging og opplæring til tro. Jesus utfordret mennesker han møtte til å være sammen med ham og følge ham.

Den norske Kirke

Fåberggata 1282615 Lillehammer
logo

Bjerkreim kyrkjekontor

Nesjane 54389 Vikeså
logo

Gudstenestene våre er varierte og inkluderande. Me legg vekt på at det skal være enkelt å delta uansett om du er besøkande, ung, gammel, kyrkjevant eller -uvant.

Holistisk Forbund

Postboks 89250028 Oslo
logo

Holistisk Forbund er livssynsorganisasjonen for deg som søker kunnskap og refleksjon omkring åndelige spørsmål ubundet av dogmer og tradisjonelle trosretninger. Vi tilbyr vielse, navneseremoni, konfirmasjon og gravferd. Alle kan benytte våre tjenester - Ikke krav om medlemskap. Alle individuelle seremonier utarbeides i samarbeid med ritualbestiller. Gratis medlemskapTidligere konfirmant: Man finner seg selv og får lov til å tro på det som føles rett for hver enkelt.Les mer på vår hjemmeside.

Katolsk menighet, St Paul

Nygårdsgaten 35015 Bergen
logo

Bremanger kyrkjelege fellesråd

Rådhuset 6723 Svelgen
logo

Bremanger kyrkjelege fellesråd er geografisk samanfallande med Bremanger kommune. Kyrkjeleg fellesråd representerer dei sju sokna Midtgulen, Ålfoten, Davik, Rugsund, Berle, Bremanger og Frøyen i kommunen. Kyrkjeleg fellesråd har forvaltingsansvar for kyrkjebygg, kyrkjegardar, kyrkjeleg tilsette og lokal kyrkjeøkonomi.

Den norske Kirken

Gotfred Lies plass 46413 Molde
logo

Kirken i Molde består av Molde domkirke, Bolsøy, Kleive, Røvik og Veøy og Sekken menigheter. Det er gudstjenester i kirkene hver helg og varierte aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom uka.

Den norske Kirke

Os alle 131777 Halden
logo

Gudstjenesten er kirkens hjerteslag og puls gjennom historien. I gudstjenesten samles fellesskapet av mennesker fra alle livets sider - unge, gamle, svake, sinte, høyrøstede, glade, omsorgsfulle, fortvilede, late, snille, skrukkete, overmodige, slitne, fornøyde, lattermilde og gjennomsnittlige. Mennesker samles for å høre Guds ord, motta nattverdens gave, døpes, synge og be - og for å være sammen med Gud og sammen med hverandre.

Den norske Kirke Ringsaker kirkelige fellesråd Brumunddal

Sjurstuvegen 4C2383 Brumunddal
logo

Kirkekontor for Brumunddal/Veldre, Furnes og Nes menigheter.

Kj Matland & Co / KjMCo

Midtunbrekka 185224 Nesttun
logo

KjMCO / Kj Matland & Co er Kjell J Matland sin virksomhet. Kjell og hans team driver med gate evangelisering, forkynnelse, internett undervisning og forbønn. Vi opererer utenom alle kirkesamfunn og sekter, både innenlands og utenlands. Vi representerer bare Jesus, ikke noen medlems organisasjon eller gruppe. På gaten forkynner vi evangeliet på to minutter. Vi forklarer essensen i hele evangeliet på ca to minutter. Mange som velger å høre, velger da også å si ja til Jesus.

Den norske Kyrkja, Vanylven kyrkjekontor

Rådhusvegen 16143 Fiskå

Norsk Luthersk Misjonssamband

(5)

Sinsenveien 250572 Oslo

Frelsesarmeen

Kommandør T. I. Øgrims plass 40165 Oslo

St Petri menighet (Kirken Den norske)

Klubbgata 14013 Stavanger

Stavanger kirkelige fellesråd (Kirkens servicetorg)

Klubbgata 14013 Stavanger

Stange kirkelige fellesråd

Vollasvingen 12335 Stange

Sjømannskirken - Norsk kirke i utlandet

Strandgaten 1985004 Bergen

Den norske Kirke

Nannestadvegen 2452030 Nannestad

Baptistmenigheten Tistedal

Løkkebergveien 691792 Tistedal

Idd kirke

Iddeveien 5451769 Halden

Søndre Enningdal kirke

1765 Halden

Berg kirke

Lundestadveien 1901763 Halden