Se på kart

kistekrans 

treff 15 bedrifter i dette området

Høybråten Begravelsesbyrå

Stengt

(5)

Høybråtenveien 401086 Oslo
logo

Dødsfall i familien gjør noe med tanker og følelser. Det er i denne situasjonen vi møter mennesker hver dag. Det å kunne få bistå og hjelpe medmennesker som har det vanskelig, gjør vår jobb meningsfylt.Deres tillit er vårt ansvar.

Personlig Gravferd AS avd. Modum

Åpent

Haaviks vei 43370 Vikersund
logo

I Modum er det Katharina Møller Johnsen og Ragnhild Nilsen som er våre representanter. De kjenner bygda og er veldig godt kjent med de lokale forholdene. Sammen med byråets eier og daglig leder Kai Roar Bjerkeengen, er Personlig Gravferd tilgjengelig hele døgnet for å bistå ved dødsfall. Vi er et personlig og lite byrå, og vår styrke er å kunne følge opp familiens ønsker og behov samtidig som vi hele tiden tilstreber å ha distriktets laveste priser for gravferd.

Personlig Gravferd AS

Åpent

Strandveien 393050 Mjøndalen
logo

Personlig Gravferd er et begravelsesbyrå som ønsker å tilrettelegge hvert enkelt oppdrag slik familien ønsker. Vi er et lite byrå som hele tiden tilstreber å ha distriktets laveste priser. Våre gravferdskonsulenter har mange års erfaring og bred lokal kjennskap i flere kommuner. Her skal du finne trygghet og forutsigbarhet, og fordi flere og flere er opptatt av pris, gir vi alltid prisoverslag i forkant og vi har ikke overtidstillegg på bårehentinger.

Buskerud Begravelsesbyrå Svelvik

Åpent

Dronninggata 173019 Drammen
logo

Vi bistår ved dødsfall i Drammen, Sande, Svelvik, Røyken og Hurum. Gravferdskonsulenter har lang erfaring fra bransjen, svært gode lokalkunnskaper, og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende.

Lier, Røyken og Hurum begravelsesbyrå, avd. Lier

Åpent

Røssekleiv 243409 Tranby
logo

Som eneste byrå har vi ingen overtidstillegg på bårehentinger. Margrethe Elvsveen er vår representant i Lier. Mange kjenner Margrethe, og med sitt lune smil og trygge vesen har hun et hjerte for folk i Lierbygda. Hun har gjennom flere år samarbeidet med Henning Brenden, og byrået drives i dag videre av daglig leder Kai Roar Bjerkeengen i Personlig Gravferd. Kai Roar har over 17 års erfaring fra gravferdsbransjen og med vår solide bakgrunn håndterer vi alle type gravferder.

Vinderen/Smestad Blomster

Borgenveien 500373 Oslo

Tvetene Blomster Senter AS

Stengt

Brunlanesveien 2973267 Larvik

Interflora Norge SA

Stengt

Billingstadsletta 131396 Billingstad

Blomstertorget AS

Dale Senter 6963 Dale I Sunnfjord

Stedje blomster og gartneri

Granden 9B6856 Sogndal

Astrid Blomster

Stengt

Naustdalsvegen 1A6800 Førde

Buskerud Begravelsesbyrå Drammen

Åpent

(5)

Dronninggata 173019 Drammen

Conradi & Topland Begravelsesbyrå

Åpent

Bergstø 224790 Lillesand

Stange Begravelsesbyrå

Åpent

Storgata 102335 Stange

Modum Begravelsesbyrå

Åpent

Vikersundgata 133370 Vikersund