Om Kraft Gestaltterapi

* Har du behov for å sortere tanker og følelser?* Føler du at livet ditt har stagnert?* Er du i en sorgprosess?* Kjenner du på angst, sinne, stress eller nedstemthet?* Føler du deg utbrent og sliten?* Sliter du i en relasjon til familie, venner, partner eller kollegaer?* Opplever du å stå i en livskrise?Du er velkommen til å utforske deg selv sammen med meg.

Terapeuten

Jeg er klinisk psykoterapeut som tilbyr individuell terapi for voksne. I tillegg har jeg andre ulike høyskoleutdanninger relatert til relasjonsarbeid, og over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker i vanskelige livssituasjoner.

Vurderer du å begynne i terapi?

Jeg tilbyr en gratis uforpliktende kartleggingssamtale på 30 minutter. Tiden bruker vi på å bli litt kjent slik at du kan vurdere om Gestaltterapi, og jeg som terapeut er det rette for deg. Henvisning fra lege er ikke nødvendig og du kan få time på kort varsel hvis du ønsker det.

Ta kontakt på telefon eller mail så finner vi et tidspunkt som passer.

Jeg er MNGF godkjent Gestaltterapeut og medlem av NGF. Norsk gestaltterapeutforening (NGF) jobber med profesjonsbygging og fagutvikling av gestaltterapi og gestaltterapi-teori innen klinisk psykoterapi og veiledning. Foreningen kvalitetssikrer medlemmenes tjenester gjennom etiske retningslinjer, et faglig etisk råd og tilbud om faglig utvikling. For Gestalterapeuter i egen praksis er det etablert klageordning og krav om regelmessig veiledning og profesjonell faglig oppdatering.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Kraft Gestaltterapi Psykoterapi, Våler - 1

Kraft Gestaltterapi, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

KRAFT GESTALTTERAPI

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

922977305

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Hanne Kildahl Kraft

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-