kultur 

treff 9766 bedrifter i dette området

Fabrikkvegen 35722 Dalekvam
logo

Vaksdal kyrkjelege fellesråd består av ein representant frå kvart av sokneråda samt ein geistleg representant og ein kommunal representant. Kyrkjeverja er referent for fellesrådet.

Brubakken 22686 Lom
logo

Ny utstilling i 2018! Fjellpionerar og fonnefunn. Fjellvikingen sitt sverd. Friluftslivet frå Slingsby til selfiestang. Fangst og ferdsel. Interaktivt fjellvitensenter. Vêrrom med høgfjellet rett i fletta. Myter, fjelleventyr og ein svært handfast mammut: Bli BERGTATT i utstillinga som let deg oppleve høgdepunkta i fjellhistoria på eit fat.

Rektor Natvig-Pedersens vei 94021 Stavanger
logo

Stavanger botaniske hage ligger på Ullandhaug, nær Universitetet i Stavanger og Sørmarka. Plantesamlingen inneholder arter og kultivarer fra hele verden.

Botten Hansens gate 92670 Otta
logo

Sel kommune har gode og trygge oppvekstvilkår for barn og unge, boligtomter i alle deler av kommunen, muligheter for variert friluftsliv, aktive lag og organisasjoner, et bredt arbeidsmarked og varehandelstilbud samt et spennende kulturtilbud. I Sel kommune bor det 5 531 innbyggere per. 31.12.2021.

Statsråd Evensens veg 46885 Årdalstangen
logo

Årdal er en kommune i Vestland fylke. Kommunen omfatter Årdalsfjorden og Årdalen innenfor med omliggende fjelltrakter. I øst når kommunen til Tyins vestbredd og i nord til Hurrungane i Jotunheimen.

Industrigata 284632 Kristiansand S
logo

Kristiansand Misjonskirke Salem ligger på Lund, et av de mest populære boligområdene i kommunen. Den er en kirke med både ”røtter og vinger”! Røtter i form en lang historie og sentral forkynnelse av den kristne tro, og vinger i form av nye uttrykk og nye generasjoner som preger menigheten. Vi ønsker å formidle en slitesterk og livsnær tro. Budskapet om evig liv i Jesus Kristus er heldigvis ikke for godt til å være sant - men det er godt at det er sant...

Storgata 111607 Fredrikstad
logo

Vi vil et samfunn der ethvert menneske blir møtt med respekt og opplever at man er like mye verdt, selv om vi er ulike og har ulike utfordringer.

Med over 10 000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon. Vi arbeider for å sikre medlemmene våre bedre lønns- og arbeidsvilkår, enten de er arbeidstakere eller selvstendig næringsdrivende. Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker kan bli medlem i Creo. Som medlem får du blant annet gratis juridisk rådgivning, advokatbistand, kurs og konferanser, søknads- og kontraktshjelp, ulykkesforsikring, ansvarsforsikring og markedets beste innboforsikring.

Hamarvegen 1122406 Elverum
logo

På nyåret er det fem år siden Terningen Arena ble tatt i bruk. Som femåringer flest er Terningen Arena full av liv og energi, i stadig vekst og har definitivt fremtiden foran seg.Fem år er i mange henseende kort tid, men Terningen Arena har allerede blitt et viktig og selvfølgelig samlingssted for en rekke virksomheter innen utdanning, forskning, idrett, kultur og næringsvirksomhet.

Paulen 324625 Flekkerøy
Røykenveien 354C1389 Heggedal
Otterdalsvegen 3856763 Hornindal
Grunnsundveien 1053967 Stathelle
Talgjevegen 954163 Talgje
Oldervikveien 57980 Terråk
Kjøpmannsgata 97500 Stjørdal
Kirkegata 855528 Haugesund