Se på kart
Hauganveien 3663178 Våle

Vi er et av de ledende firmaene innen kombinasjonen brukte og nye traktorreservedeler.  Vi er også importør for Landini traktorer og Valpadana minitraktorer.  

Raglamyrvegen 25A5536 Haugesund

Tekstil-Vask er i dag et av de ledende industrivaskeri i Rogaland. Etter 70 års drift har vi opparbeidet oss en god kompetanse og en solid kundekrets. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å sette sammen en skreddersydd løsning for deg og din bedrift.

Vollanvegen 418663 Mosjøen

4.75 (4)

Hotell Milano Mat og Vinhus! Vi ønsker hjertelig velkommen til vårt hotell.

Skolegata 119404 Harstad

Stigma Kaffesystemer er lokalisert i Harstad. jobber primært i mot bedrift og det offentlige markedet for leveranse av spesialoppsatte kaffemaskiner i området Harstad og omegn. samt Nordland Fylke.Leverendør for Wittenborg Kaffeautomat- europas ledende innen kaffeautomatproduksjon / varmdrikke automater.

Storgata 238660 Mosjøen

Vi tilbyr overnatting i Helgelandsregionen for bedrifter og turister. Korttidsleie og langtidsleie. Alle våre enheter er fullt møblerte. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, og er opptatt av å imøtekomme våre kunders ønsker og behov til enhver tid.

Paal Bergs vei 381348 Rykkinn

Hjemmelaget mat fra Midtøsten. Leie av storkjøkken ved bestilling.

Storgata 81A9008 Tromsø

Har du lyst til å starte et nytt kurs? Å ha en weekend workshop med studentene dine?- Lokale til leie per time/dag.For yoga, meditasjon, teater øvelser, conscious mouvement, osv.Lokalet står midt i sentrum, i nærheten av alt, og passer perfekt for kreative mennesker som ønsker å øve sammen i en hyggelige atmosfære.

Narviga 104633 Kristiansand S

Alle bygg har behov for Utvendig Renhold! Vi kan hjelpe deg med å holde det rent der du ikke strekker til. Vårt motto er INGEN STREKKER SEG lenger, noe vi klarer å leve opp til med spesialutviklet utstyr og ekstremt bra kundeservice! Vi vasker i Rogaland, Sørlandet, Drammen og Vestfold, Oslo, Bergen, Innlandet, Østfold og Trondheim.

Løwolds gate 284008 Stavanger

Discover the stunning natural beauty and a thriving urban scene of Stavanger. We offers a range of apartments for rent that tick all the boxes when it comes to comfort, convenience, and an excellent quality of life. So, if you’re seeking a place that combines the tranquility of nature with the excitement of city life, Stavanger might just be the perfect destination for you.

Tjørnahaugane 245709 Voss

Utleie av lyd, lys og telt til ditt arrangement.

Breivika industriveg 47A6018 Ålesund

Salg av dekk og felger, samtidig dekkhotellBilpleie, polering og keramisk coating

Nye teglverks vei 214632 Kristiansand S

Leverandør av roterende verktøy og spesialutstyr til norsk industri. Vi leverer utstyr til blant annet bearbeiding av stålrør, ventilaktuatorer, portabelt verktøy til maskinering av flenser og portable fresemaskiner.

Østre Aker vei 2030975 Oslo

Vi har det største utvalget innen lysutstyr for Film, TV og foto.Hos oss kan du både kjøpe og leie utstyret du trenger!

Grødelandsvegen 2064344 Bryne

Vi er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, samt privat og offentlig sektor.

Storebotn 855309 Kleppestø

Utførende på maskin/grunnarbeid.Fagbrev bygg og anlegg.Godkjent for ansvarsrett

Bogstadveien 80355 Oslo

Vi hjelper deg å finne din neste leilighet eller næringsseksjon.Heka Eiendom AS eier og forvalter alle sine eiendommer selv. Vesentlig for alle våre eiendommer er at de ligger meget sentralt i Oslo by, nær offentlig kommunikasjon som T-bane, buss, trikk. Det finnes et variert utvalg av spennende restauranter, kafeer og matforretninger, treningstudioer og ulike underholdningstilbud i gå -avstand fra våre eiendommer. Flere av byggene ligger i nærheten av Oslos høyskoler og universitet.

Hauganveien 3663178 Våle

Vi driver utleie av maskiner og utstyr, bla gravemaskiner, lifter og traktorer. Private og næringslivet på Østlandet.Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Olavs gate 26A3612 Kongsberg

Daxaro Eiendom AS er en fremtredende aktør i eiendomsmarkedet, med spesialisering på utvikling, forvaltning og investering i fremtidsrettede og bærekraftige eiendomsprosjekter. Vår innsats er rettet mot å skape varig verdi og fremme samfunnsmessig fremgang gjennom våre eiendommer.