Se på kart
Torggata 183717 Skien

Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1000 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Virksomheten er organisert i to divisjoner; Planog Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av Stiftelsen Asplan. Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og ønsker å utvikle helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger – i dialog med våre oppdragsgivere.

Geminiveien 8A3213 Sandefjord

Bedriften finnes i Sandefjord men tar imot kunder fra Skien.

HEM Byggetjenester er en bedrift som spesialiserer seg på byggesøknader, bygg og arkitekt tegninger for privatkunder og byggherrer. Vi har over 40 års erfaring fra bygg og håndverksbransjen som gir oss et godt grunnlag når vi skal hjelpe kunden med sine byggeprosjekter og byggesøknader.

Øysteins gate 103722 Skien

Jeg ønsker å tilnærme meg prosjektene mine med en åpen, nøktern og samarbeidende/inkluderende holdning.Tiden vi er i tilsier at det vil bli økt gjenbruk og ombruk av bygningsmaterialer og bygningsmasse. Dette er et spennende område jeg går inn i med nysgjerrighet, iver og økt opparbeidet kunnskap. For å nå klimamålene må vi bo mindre, og arkitektene må lage smarte og effektive løsninger samt jobbe med gjenbruk og ombruk. Det blir nødvendigvis ikke kjedelig, men heller spennende og kreativt!