Se på kart

ledige lokaler 

treff 64 bedrifter i dette området

KLP Eiendom Oslo AS

Dronning Eufemias gate 100191 Oslo
logo

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Selskapet er en av Norges største aktører innen forvaltning, utvikling og drift av eiendom.

Agenda Eiendom AS

Ingvald Ystgaards veg 237047 Trondheim
logo

Agenda Eiendom jobber målrettet for å tilby arealer og service som leietakerne etterspør og setter pris på. For første gang har vi nå gjennomført en kundeundersøkelse blant alle våre leietakere hvor vi har kartlagt kundenes tilfredshet med lokalene de disponerer og servicen de mottar fra Agenda Eiendom. Vi registrerer med stor glede at tilfredsheten er høy blant leietakerne i alle våre bygg på Tunga.

Oxer Eiendom

Drengsrudbekken 121383 Asker
logo

Oxer Eiendom kan tilby svært attraktive næringslokaler til leie i Oslo, Asker og Drammen. Vi vurderer utvikling av næringseiendom på eksisterende tomter samt i Oslo Nord, langs E6 fra Oslo til Gardemoen. Vi satser på utvikling av næringslokaler og boliger. Vi har boliger under utvikling i Drammen og Nittedal og vurderer fortløpende boligform i Oslo, Akershus og Buskerud. Se vår hjemmeside for oversikt over våre ledige lokaler.

Østfold Næringspark AS

Åpent

Vangsveien 101814 Askim

Østfold Næringspark er en stor eiendom bestående av kontorhotell, lager- og industrilokaler i Askim med et fleksibelt tilbud til bedrifter som ønsker å etablere seg raskt og enkelt i Indre Østfold kommune.

Rambekk Gård Selskapslokaler

Rambekkvegen 62816 Gjøvik
logo

Rambekk gård selskapslokaler i Gjøvik leier ut trivelige og romslige festlokaler for arrangement av bursdager, firmafester, julebord og andre arrangementer. Siden de ominnredede lokalene ble innviet i september 2006, har mange valgt å legge sine fester til lokalene til Rambekk, en av de eldste gårdene i Gjøvik. Den stilig ominnredede låven egner seg utmerket også for feiring av bryllup, konfirmasjon, jubileer, og minnesamvær.

WPG AS

Åpent

Karvesvingen 50579 Oslo
logo

WPG fasiliterer kontorbygg via skreddersydde Facility Management tjenester.Vår klare ambisjon er Hotellservice på kontoret! Og gjennom genuin og personlig service skal vi bidra til at du får en litt bedre arbeidshverdag.

L. A. Lund AS

Olav Selvaags plass 50252 Oslo
logo

Drift, forvaltning og utleie av handels-, kombinasjons- og logistikkeiendom på Østlandet.

Bryn Eiendom AS

Åpent

Nils Hansens vei 80667 Oslo
logo

Bryn Eiendom AS etablerte seg på Bryn i 1969 og er i dag største utleier i dette område av Oslo. Motiverte og serviceinnstilte medarbeidere arbeider tett sammen om et hovedmål: Å ivareta leietagernes interesser.

Eldøyane Næringspark AS

Åpent

Eldøyane 2005411 Stord
logo

Eldøyane Næringspark har etablert en portefølje av kunnskaps-/ kompetansemiljøer og nærings-/ industrimiljøer på sitt område. Denne spennende sammensetningen av bedrifter gir optimale forhold for å få til vekst og innovativ utvikling. Resultatet blir produkter og tjenester til kjernemarkeder regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Eldøyane Næringspark er blitt et kraftsenter som regionen som helhet kan dra nytte av i utviklingen av nærings- og industrivirksomhet.

Dahle Eiendom Holding AS

Åpent

Vingulmorkveien 271710 Sarpsborg

Lasse Damsund Eiendom AS

Louises gate 210169 Oslo

Aspelin Ramm Eiendom

Vulkan 160178 Oslo

Koteng Eiendom AS

Åpent

Skippergata 147042 Trondheim

Sanngrund AS

(5)

Oslovegen 9102100 Skarnes

Anthon Eiendom AS

Åpent

Øvre Vollgate 130158 Oslo

Hotel Sverre

Storgata 454307 Sandnes

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS

Sluppenvegen 67037 Trondheim

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 704309 Sandnes

R Kjeldsberg AS

Sluppenvegen 17B7037 Trondheim

E C Dahls Eiendom AS

Åpent

Kongens gate 167011 Trondheim

KLP Eiendom Trondheim AS

Åpent

Abels gate 97030 Trondheim

Odfjell Eiendom AS

Åpent

Nygårdsgaten 1145008 Bergen

KB Gruppen Eiendom AS

Åpent

Rådhusgata 22212 Kongsvinger

Frost Eiendom AS

Åpent

Hornebergvegen 77038 Trondheim

Aspesletten Eiendommer AS

Tomtegata 2C2615 Lillehammer