Se på kart
Storgata 1593915 Porsgrunn

Børve Borchsenius Arkitekter AS har et sterkt fagmiljø med en god sammensetning av erfarne fagfolk og yngre arkitekter. Vi tenker offensivt og arbeider bredt innenfor arkitekturfeltet. Våre oppdragsgivere er både offentlige og private.

Lundgutua 772320 Furnes

I Innlandet bygger vi boliger for alle, både de som bor alene og de som er mange. Vi har store og små leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, enebolig i kjede og eneboliger i funkis og mer tradisjonell stil.

Mølleveien 43440 Røyken

Erfaren arkitekt med allsidig kompetanse. Hovedvekt på boligarkitektur for privatpersoner og profesjonelle utbyggere. Holder til i Seljord og Asker.

Åmotsdalsvegen 4943841 Flatdal

Erfaren arkitekt med allsidig kompetanse. Hovedvekt på boligarkitektur for privatpersoner og profesjonelle utbyggere. Holder til i Seljord og Asker.

Løkkeåsveien 22B3138 Skallestad

Byggmester Jon O. Nyvoll as leverer tjenester innen tømrer og snekkerfaget. Vårt arbeidsområde spenner seg fra restaurering til oppføring av nybygg, hytter, tilbygg, leilighetbygg, våtrom med mer. Vi har opparbeidet oss et godt rykte, og vårt fokus er: er kunden fornøyd så er vi fornøyd.

Tømmerstien 3A4639 Kristiansand S

Svaberg Arkitektur og Plan AS utfører arkitekttjenester fra liten til stor skala. Eksempler er alle typer boliger, fritidsboliger, skoler for barne- og ungdomstrinn, kunstgalleri, barnehager, omsorgsboliger, kontor- og næringsbygg, laboratorier, lege- og tannlegekontor, kirkebygg, hotell og pasienthotell.

Kokstaddalen 65257 Kokstad

VI TILBYR ALLE TYPER OPPDRAG, Tømmerarbeider - Nybygg - Tilbygg - Rehabilitering -Asbestsanering

Magnus den godes veg 112322 Ridabu

EKSPERT DESIGNTJENESTER. Interiørdesign. Arkitektur.

Tollbugata 86002 Ålesund

Vi er et rådgivende ingeniørfirma i Ålesund. Vi utfører totalprosjektering av kaianlegg, industriutbyggingsområder, industribygg, alle former for betongkonstruksjoner, leilighetsbygg, etc. Vi utfører også byggeledelse, økonomisk analyse og vurderinger fra et prosjekt er i planleggingsfasen og frem til ferdigstillelse.

Sjømålvegen 306652 Surnadal

Få full fleksibilitet og frihet til ditt byggdesign. Stål har en fantastisk styrke. Da det samtidig er lett å bearbeide, gir valget av stål som bærende konstruksjon uendelig med frihet. Du kan med fordel kontakte oss tidlig i prosessen – uansett størrelsen og kompleksiteten av ditt byggeprosjekt. Vi er alltid klare med byggeteknisk rådgivning og hjelper også gjerne med å utføre statiske beregninger og utarbeide nødvendig dokumentasjon.

Øysteins gate 103722 Skien

Jeg ønsker å tilnærme meg prosjektene mine med en åpen, nøktern og samarbeidende/inkluderende holdning.Tiden vi er i tilsier at det vil bli økt gjenbruk og ombruk av bygningsmaterialer og bygningsmasse. Dette er et spennende område jeg går inn i med nysgjerrighet, iver og økt opparbeidet kunnskap. For å nå klimamålene må vi bo mindre, og arkitektene må lage smarte og effektive løsninger samt jobbe med gjenbruk og ombruk. Det blir nødvendigvis ikke kjedelig, men heller spennende og kreativt!

Vuluvegen 3377563 Malvik

Leverandør av håndtverkstjenester siden 1935.