massage 

treff 202 bedrifter i dette området

Oriental Thaimassasje Trondheim

Brattørgata 17010 Trondheim
logo

Vi utfører Thaimassasje og Thai oljemassasje, rygg- og nakkemassasje, fotmassasje og Hot Stone. Våre massører er erfarne og dyktige.

Strong4Life

(5)

Skedsmogata 32000 Lillestrøm
logo

Helseklinikk i Lillestrøm som tilbyr massasjeterapi. Behandler alle muskulære problemer. Tilbyr også Cellulittbehandling, Kognitiv terapi, fotsoneterapi og Reiki healing.

BaiPo Tapang Thai Masasje

Borggata 165417 Stord
logo

Din lokale thai-massør på Stord. Jeg er utdannet massør og har 10 års erfaring i faget.

Bare Barbro

Ytre Strandvei 63770 Kragerø
logo

Bare Barbro Hud & Kropp lounge tilbyr behandlinger med fokus på helhet og kvalitet for både ansikt og kropp. I alle mine behandlinger og terapier bruker jeg produkter fra Exuviance, Babor, BioSil, Vita Liberata, Fred Hamelten og Billion Dollar Brows. Produktene er tilpasset alle hudtyper og behov.

RenBalanse AS

Nedre Bakklandet 58A7014 Trondheim
logo

RenBalanse er en klinikk for din helse. Hos oss kan du velge flere ulike behandlingsformer. Klinikken tilbyr muskelbehandling, akupunktur og kognitiv samtale terapi. Det er viktig for oss at kundene våre står i fokus, og at vi vil tilpasse den behandling som hver enkelt trenger det mest.

New Enjoy Thai Massage DA

Bjerggata 13210 Sandefjord
logo

Tilbyr thai massasje, olje massasje, fot massasje til rimelige priser!

Authentic Thai Massasje Avd: Ålesund

Keiser Wilhelms gate 446003 Ålesund
logo

Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster Riktig utført gir den gode resultater på stive og ømme muskler. Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen påvirkes både leddene og det myke vevet. Behandlingen gir bedre smidighet, reduserer plager, lindrer smerter, øker vitaliteten. Behandlingen er også behagelig og avslappende opplevelse.Unn deg denne opplevelsen. Velkommen til oss. :-)

Den Lille Oasen

Storgata 13510 Hønefoss
logo

Ditt nye massasje-studio midt i Hønefoss Sentrum.

Authentic Thai Massasje. Avd: Stavanger

Madlaveien 84010 Stavanger
logo

Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster Riktig utført gir den gode resultater på stive og ømme muskler. Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen påvirkes både leddene og det myke vevet. Behandlingen gir bedre smidighet, reduserer plager, lindrer smerter, øker vitaliteten. Behandlingen er også behagelig og avslappende opplevelse.Unn deg denne opplevelsen. Velkommen til oss. :-)

Arendal Thai Massasje AS

Myreneveien 254847 Arendal
logo

Surijan massasje tilbyr kundene en kvalitetsfull thai massasje opplevelse. Jeg er en thaimassasjeekspert med mange års erfaring. Gjennom min mange års erfaring og ekspertise, vil du ikke bli skuffet av tjenesten du får.

Beauty Salon & Braiding By J.I. Ciesielska

Kyrkjegata 146887 Lærdal
logo

Velkommen til min skjønnhetssalong der jeg tilbyr behandlinger innfor negler, hårfletting, pedikyr, annsiktsmasssje og mer! Ta en titt innom hjemmesiden eller ring meg for mer informasjon :)

Martynas Massasje

Misfjordvegen 4276390 Vestnes
logo

Fysioterapi, Massasje, Kinesiotaping, gruppe -og individuell trening. Foreløpig kommuniserer jeg på engelsk og norsk under prosedyren. Jeg kan ta kunder fra hele møre og romsdal.

Liibert Massasje

Storjord E6 69638275 Storjord I Tysfjord
logo

Nystartet massasjebedrift på Storjord næringspark.Som en del av min praksis og filosofi streber jeg etter å både utdanne og helbrede pasientene mine, og gi dem mulighet til å leve bedre og sunnere liv.Min tilnærming er en kombinasjon av både østlige og vestlige metoder. Hvis du trenger en positiv, energisk og omsorgsfull massasjeterapeut, ikke nøl med å ta kontakt for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg

Dao SPA Massage

Storgata 411531 Moss
logo

Velkommen til Doa Spa Massasje i Moss sentrum. Vi ligger i Prinsens Gate 8 i Moss sentrum.Parkering utenfor salongen.Mulighet for å kjøpe gave kort.

Science Based Massage - Massasjeterapeut Tomasz Ziembicki

Torgallmenningen 3B5014 Bergen
logo

Velkommen Til Science Based Massage - Hjem Av Vitenskapsbasert Massasje I Bergen.Massasje klinikk Bergen.Forstå smerte, fjern hindringene for restitusjon og gjenopprett livet ditt.

Salong Gullhår

(4.33)

Sverres gate 332317 Hamar

Massage Laosamrong SPA

Vestfaret 181719 Greåker

Bunlak​ thai​ massage​

Smålensgata 60657 Oslo

Phuthai Massage Yonnon

Kirkegata 101767 Halden

Euphoria Exclusive Massage Marcin Blaziak

Glimmerveien 70A1903 Gan

SAFARI MBUTHIA AFRICAN MASSAGE

Svingen 1B1465 Strømmen

Chan Thaimassasje og Velvære. Thianngoen Andersen

St. Marie gate 551706 Sarpsborg

Grace Seesomya Massage Therapy

Børtevannsveien 231730 Ise

Nuch Massage Mathurin Wongsurin

Jernbanegata 121706 Sarpsborg

Helselaben AS

Hovtunsenteret 3560 Hemsedal