Se på kart

monitorer 

treff 1803 bedrifter i dette området

Inventum Nordmøre AS

Stengt

Verkstedveien 2B6517 Kristiansund N
logo

Inventum Nordmøre AS er et lokalt eid selskap som holder til i Verkstedveien 2B på Løkkemyra i Kristiansund.

Viste & Sømme AS

Stengt

Prinsens vei 10A4315 Sandnes
logo

Vi leverer løsninger som gir sikkerhet til din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt.

Dokumentsenteret Hamar AS

Stengt

Stormyrvegen 92315 Hamar
logo

Dokumentsenteret Hamar AS er din lokale totalleverandør av dokumentløsninger. Løsningene inneholder hardware og software for produksjon og layout av alle typer dokumenter sort/hvitt og farge. Våre systemer er ment som en effektivisering av din hverdag når det gjelder produksjon og etterbehandling av papirbaserte og digitale dokumenter. Våre hovedleverandører på hardware er Nashuatec, Xerox, Epson og HP.

Phono-elektro-akustikk A/S

Stengt

(5)

Hoff terrasse 20275 Oslo
logo

PHONO’elektro-akustikk as er leverandør av et bredt spekter dørtelefonsystemer. Stikkordet er høy kvalitet til riktige priser. Vi kan levere alt fra enkle enbruker anlegg med ringesignal/tale/og mulighet for døråpning, til BUS baserte videosystemer for komplekse bygningsmasser.

Lanse AS

Stengt

Sandstuveien 70C0680 Oslo
logo

Lanse AS er en totalleverandør av tele/datakommunikasjon og bredbånd med over 25 års erfaring. Selskapet startet opp i 1990 i Oslo og teller i dag 8 medarbeidere med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen.Lanse tilbyr foruten totalleveranser av produkter og systemer innen tele-/ datakommunikasjon og bredbånd relaterte produkter som testverktøy og elektronikk.

Advanced Engineering Systems AS

Stengt

Rødmyrlia 63735 Skien
logo

AES AS er et selskap som vil hjelpe industrien med de mest lønsomme løsningene innen CAD/CAM software. Arbeide med riktig Software til de rette oppgavene er alfa-omega for å få til en lønnsom bedrift.Vi vil med våre programmer og kunnsakp gjør arbeidet med 3D enkelt, raskt og effektivt.

AV - Konsept AS

Åpent

Bogstadveien 27B0355 Oslo
logo

AV-Konsept AS har siden 2006 levert audiovisuelle løsninger og bemanning til mange typer arrangement. Vi tilbyr utleie av bildeteknikk, lydteknikk, tolkeutstyr og lysteknikk, samt teknisk bemanning.

Hewlett-Packard Norge AS

Karenslyst allé 530279 Oslo
logo

HP er et teknologiselskap som ønsker å gjøre mer og skape verdier utover det å kun tjene penger. Målet er å gjøre verden til et bedre sted. Vår innsats innen klima, menneskerettigheter og digital rettferdighet viser at vi gjør det vi kan for å få dette til.I mer enn 80 år har vi gjennomført tiltak som viser vår dedikasjon, og vi er sikre på at innovasjon vil være avgjørende også i fremtiden.

Ålesund Data AS

Stengt

Kongens gate 206002 Ålesund
logo

SIKKERHET:Vi har beskyttelse mot ransomware!

Fixmypc.no

Åpent

Tempevegen 237031 Trondheim
logo

Jeg har jobbet for Bitfix AS de siste 6+ årene. Mange av dere kjenner meg som David the Englishman, da jeg er den eneste personen i området som utfører omfattende Mac-reparasjoner, men jeg fikser også alle PC-relaterte problemer.

Caverion Norge AS avd Mo i Rana

Mellomvika 518622 Mo I Rana
logo

Vi er Caverion Mo i RanaHos oss møter du fagfolk som er opptatt av å levere høyeste kvalitet, enten vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter tekniske installasjoner i bygg, industri og infrastruktur.Gjennom tjenestene og løsningene våre tilrettelegger vi for at folk trives og kan skape verdier i bærekraftige og smarte bygg. 

Navigalaxy AS

Stengt

Nedre Hjellegate 10G3724 Skien
logo

Programvære og kartoppdatering til bilnavigasjon.Feilsøk og reparasjon av stereo og navigasjonsmoduler.Koding og programmering av funksjoner i bilen.

Epson

Åpent

Fjordveien 31363 Høvik

Mindelina Miceika

Klevjerveien 943074 Sande I Vestfold

Vidamic Ergonomics, ER Norway

Kjørboveien 291337 Sandvika

InfoCare Norge AS

Skibåsen 33H4636 Kristiansand S

Eplehuset Solsiden

Åpent

Bassengbakken 17042 Trondheim

Advania Norge AS avd Lier

Sankt Hallvards vei 33414 Lierstranda

Advania Norge AS avd Moss

Ekholtveien 1141526 Moss

Ricoh Norge AS

Gjerdrums vei 110484 Oslo

System Norge AS

Fantoftvegen 385072 Bergen

Medic IT AS

Åpent

Nils Hansens vei 80667 Oslo

Veryant Nordic AS

O.T. Bjanes vei 7B1352 Kolsås

Brøchner Consulting

Grimsrødhøgda 501786 Halden

Tuning Caliper Suleman

Selma Ellefsens vei 20581 Oslo