Se på kart
Semsveien 613302 Hokksund

Bedriften finnes i Hokksund men tar imot kunder fra Skien.

Velkommen til Lysaker Byggprosjekt AS - din totalentreprenør innen byggetjenester i Hokksund (Eikerbygdene, Kongsberg og Modum), Drammen, Lier, Asker , Bærum og Oslo! På bakgrunn av allsidig og tverrfaglig dybdekompetanse ønsker vi å tilby alt som trengs til ditt prosjekt. Et ev. samarbeide med oss er basert på gjensidig tillit og respekt, samt gentlemens agreements. Er dette noe for deg så er vi din rette partner.

Rødmyrlia 23735 Skien

Tak-leverandøren AS leverer til hele landet og samarbeider med profesjonelle utførende firmaer. Vi har eget lager her i Skien og korte leveringstider.

Århusvegen 2613721 Skien

Entreprenør. Graving, grunnarbeid, drenering, planering, vann, avløp, vei, veivedlikehold, grøfting, godkjent følgebil, avretting, gårdsplass, asfalt, jord, skog, hage, transport, pukk, grus, stein, jord

Hemmestveits veg 63734 Skien

M2 Hus AS, tidligere Byggfirma Stensrud AS og Paabygg AS, er et byggfirma som kan bistå deg med blant annet nybygg, tilbygg, rehabilitering, takjobber og mye mer. Med solid kompetanse og flere års erfaring tilbyr vi våre kunder unike og gode løsninger med høy kvalitet på vårt arbeid. Vi jobber målrettet for at våre kunder skal føle seg ivaretatt, og for at du skal bli fornøyd med vårt arbeid.

Herman Baggers gate 133717 Skien

Snekkerservice Grenland AS består av en stab med erfarne tømrere og snekkere som tar oppdrag innen privat, næring og offentlig sektor. Vi er veldig nøye i vårt arbeid, og gir oss ikke før du er fornøyd med resultatet. Vi har mange gode referanser å vise til, og som vi er veldig stolte av.

Rødbølveien 223270 Larvik

Bedriften finnes i Larvik men tar imot kunder fra Skien.

Vi leverer porter til privat og industri i Vestfold, Telemark og Buskerud.

Dråpen 93036 Drammen

5 (3)

Bedriften finnes i Drammen men tar imot kunder fra Skien.

Vi utfører de fleste oppdrag innen gravearbeid som: Vannlekkasjer, kloakkskader, fjerning av oljetank, radonutbedring, planering, drenering, snørydding til store utfyllings/oppfyllingsoppdrag og grunnforurensing. Din lokale maskinentreprenør i 53 år - Trygg og seriøs bedrift, sentralgodkjent.