Se på kart

musiker 

treff 11411 bedrifter i dette området

Musifer AS

Fornebuveien 14C1366 Lysaker

Kulturoperatørene AS

Vågsallmenningen 65014 Bergen
logo

Kulturoperatørene er et kreativt og lekent eventbyrå med fokus på høy kvalitet og det fremste innen innovative arrangementsløsninger og publikumsopplevelser.

Gramo

St. Olavs gate 280166 Oslo
logo

Gramo er musikernes, artistenes og plateselskapenes vederlagsbyrå.

Arne Bendiksen Records AS

Sjøstrandveien 351391 Vollen
logo

Creo - Forbundet for Kunst og Kultur

Brugata 190186 Oslo
logo

Med over 10 000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon. Vi arbeider for å sikre medlemmene våre bedre lønns- og arbeidsvilkår, enten de er arbeidstakere eller selvstendig næringsdrivende. Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker kan bli medlem i Creo. Som medlem får du blant annet gratis juridisk rådgivning, advokatbistand, kurs og konferanser, søknads- og kontraktshjelp, ulykkesforsikring, ansvarsforsikring og markedets beste innboforsikring.

Sprilt AS

Øvre Langhaugen 115709 Voss
logo

Sprilt er ein kreativ ressurs for deg som ynskjer å skapa noko. Full av handplukka menneske med solid fagleg kompetanse og hjartevarm lidenskap, i tett samspel med lyd, lys, scene, bilde og arrangementstekniske verkemiddel til alle behov.

Xiid AS

Marstranderveien 2C1369 Stabekk
logo

XIID er et nytt og unikt underholdnings-leverandør på den norske musikkscenen. Med et moderne sound og remix av superhits, så syr de låtene og fremførelsen sin sammen i en orginal twist som du ikke har opplevd maken til. Gjør dere klare for høy gåsehud-faktor, fest, dans og allsang!

Bjarte Lending

Rygjaveien 34307 Sandnes
logo

Sanger, kordirigent og akkopagnatør.

Leif Roger Helmersen

Kolheisvingen 254034 Stavanger
logo

Hei, mitt navn er Leif Roger Helmersen og jeg er en erfaren musiker og artist. Jeg har spilt i mange forskjellige band og som soloartist, og har opptrådt på en rekke arrangementer, inkludert bryllup, puber, private fester og firmafester.

Round Robin Productions AS

Storøyaveien 50B3231 Sandefjord
logo

One of Norway’s most popular and traveled country music singers, Arne Benoni, has entertained and continues to entertain his fans around the world. He has recorded and performed in Nashville, TN, including an appearance on the world-famous Grand Ole Opry. His smooth style is reminiscent of the late Jim Reeves and Arne is held in high esteem by Reeves’ fans.

Oslo Kru AS

Torggata 100181 Oslo
logo

Rai Rai Entertainment AS

Abel Meyers gate 3B7800 Namsos
logo

Rai Rai Entertainment AS er driftsselskap og management for bandet/artisten D.D.E.Bandet er fra Namsos, ble etablert 18. januar 1992, og er kjent som et av landets mest turnerende band med en nå over 30 år lang sammenhengende karriere. "Vinsjan på kaia", "Det går likar no", "Rai Rai", "Rompa mi", "Det fine vi hadd sammen" er blant de mest kjente av bandets utallige hits.

Kjelleren A/S

Skagen 214006 Stavanger
logo

Lydteamet AS

Burøyveien 248012 Bodø
logo

Vi leverer lyd, lys, scene og bilde til alt fra små lokale arrangementer til større konserter og festivaler både i inn- og utland. Vi har jobbet med en mengde norske og utenlandske artister og tilbakemeldingene er svært positive både med hensyn til utstyrskvalitet og bemanning. Vi har jobbet med de aller fleste turnerende norske artister, både som enkeltoppdrag og komplette turneløsninger.

Stein & Merke Per Vinje

Øvre Tjukkebygdi 205706 Voss
logo

Me leverer alle typar skilt og merke. Vinylprofilering på bil og maskiner, veggskilt eller vegskilt. Hjå oss får du det slik du vil! Lever ein teikning eller ei skisse so får du attende eit merke. Eit bilete seier meir enn 1000 ord.

Arrangement Tjenester AS

Fagerdalen 65039 Bergen
logo

Utleie av telt, bord , stoler, damaskduker, posters vegger, glass og stentøy, messevegger, rød løper og mye mer.Vi holder til i Fagerdalen 6 5039 BergenKjør inn ved Mama Mia Pizzeria i Helleveien.

Beatrice

Valhallgata 115531 Haugesund
logo

Jeg er en norsk allsidig vokalist fra Haugesund.

Arne Bjørndal

Wilhelm Færdens vei 15C0361 Oslo

Østland Lydstudio Per Morten Bråten

Tjura 2260 Kirkenær

Lars Inge Spydslaug

Wilhelm Færdens vei 9B0361 Oslo

Thomas Rimul

Thranes gate 1D3187 Horten

Ormehaug Consulting

Sandviksveien 1935035 Bergen

Divisi

Bildøyvegen 5353 Straume

Heloísa Capelossi Gomes Do Amaral

Wilhelm Færdens vei 1B0361 Oslo

Janne Formoe

Wilhelm Færdens vei 3B0361 Oslo