Se på kart

parkeringsskilt 

treff 13 bedrifter i dette området

Rogaland Veimerking

(5)

Flintegata 64016 Stavanger
logo

Din spesialist på oppmerking av: skolegårder, idrettsbaner, lekeplasser, taktile ledelinjer for blinde/svaksynte, P-plasser og veianlegg.

Pervaco AS

Åpent

Kjeller vest 22007 Kjeller
logo

Pervaco har levert smarte produkter i 45 år! Vår målsetning er å være den foretrukne leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold. Gjennom høy leveringsdyktighet, innovative produkter og kvalitetsgaranti satser vi på å være best i vårt felt.

JA Skilter

Åpent

Andebuveien 743170 Sem
logo

Siden starten i 1986 har vi vært en totalleverandør innen skilt og reklame. Vi holder til i trivelige lokaler i samme bygg som Hesby lakkering og Radio Tønsberg på Sem. Vi har vokst til å bli 10 dyktige ansatte, med moderne utstyr og muligheter. Vår maskinpark er under stadig utvikling. Vi sørger for å holde oss i front, både på kvalitet og leveringstid. Dette er for oss en selvfølge. I 2013 endret vi navn fra Ja Skilter Tønsberg AS til JA Skilter AS. Vi utfører pr. i dag oppdrag innen​ Ideskapning og løsninger, -lysskilt, -fasadeskilt, -anvisningsskilt inne og ute, -bil/båt/vindus dekor, -visittkort gravering av både industriskilt og private skilt, -klistremerker, -reklamesegl/banner og mye mer.

Sandnes Parkering

Åpent

Holbergs gate 154306 Sandnes
logo

Sandnes Parkering er en avdeling inn under Bydrift i Sandnes Kommune, og som tilbyr kompetanse og erfaring til drift av offentlige parkeringsplasser. Dette er regulert av Vegtrafikkloven og Parkeringsforskriften, og vi tar oss av alt som skilting, oppmerking, automater, økonomi, kontroll, juridiske vurderinger og klagebehandling.

Lator Skiltfabrikk AS

Åpent

(3)

Ulvenvegen 3715217 Hagavik
logo

Velkommen til Lator skiltfabrikk! #nl# #nl#Lator Skiltfabrikk har over 60 års erfaring innen produksjon og tilvirking av skilt, og har i alle år levert høykvalitets produkter vi er stolte av. #nl# #nl#

Aker P-Drift AS

(1)

Per Krohgs vei 4C1065 Oslo

Protector Skilt AS

Sanddalsringen 35225 Nesttun

P-Service AS

Lindeberg næringsvei 261067 Oslo

Voss Parkering AS

(2)

Skulegata 145700 Voss

Eidskrem Reklame AS

Åpent

(5)

Ystenesgata 6B6003 Ålesund

Sandnes Parkeringsdrift AS

Holbergs gate 154306 Sandnes

Final Touch AS

Åpent

Ramdalveien 2B3128 Nøtterøy

Eka Profilering AS

Midtvangvegen 52323 Ingeberg