Veibeskrivelse

pedikyr

ga 526 firma
Kart
 • Bergensgata 8C
  0468 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  944 34 ...
  Vis nummeret
  Åpent
  Lily Beauty & Spa holder til hos Bjølsen Beauty & Spa. Vi tilbyr blant annet vippe-extensions, akrylnegler og manikyr, fotpleie, pedikyr, microblading, voksing og massasje.
 • Festningsgata 22
  4614 Kristiansand S
  Vis veibeskrivelse
  915 79 ...
  Vis nummeret
  Klinikken med lang erfaring innen alle fag. Hyggelig atmosfære i lyse og trivelige lokaler. God aldersspredning på våre terapeuter.
 • 0164 Oslo
  22 42 60...
  Vis nummeret
  Åpent
  Vi er eksperter på Thai Massasje, ansiktsmassasje, fotmassasje og aromaterapi. Vi utfører også manikyr og pedikyr, samt voksing og stelling av negler. Du finner selv ut hvilken behandling som passer best for deg/dine. Vi har også gavekort! Du fortjener å bli skjemt bort her hos oss. Noad Thai Salong er det perfekte sted for massasje, avslapping og velvære. Du finner oss rett ved Oslo Tinghus.
 • Torvmyrveien 4C
  4070 Randaberg
  Vis veibeskrivelse
  928 14 ...
  Vis nummeret
  På godfot med kroppen er en klinikk med terapeuter som sammen og hver for seg har flere års erfaring. Vi vet hvordan vi skal ta vare på deg, og behandle deg med respekt. Vi vil prøve å gi deg lindring for både fysiske og psykiske plager eller problemer. Vi gjør det vi kan for å sikre deg velbehag. Ring for å bestille time; Husk vi har 100% taushetsplikt.
 • Øvre Ole Bulls plass 1
  5012 Bergen
  Vis veibeskrivelse
  900 63 ...
  Vis nummeret
  Velkommen til Bergen Hudpleie! Vi tilbyr: Hudpleie, hudanalyse, farge og stilanalyse, hårfjerning, elektrolyse, hudfornyende behandlinger, make up, manicure, pedicure, massasje og kroppsbehandling og permanent make-up.
 • Langveien 54
  6510 Kristiansund N
  Vis veibeskrivelse
  71 67 84...
  Vis nummeret
  Åpent
  linikk Audrey tilbyr alt innen professional hudpleie behandlinger og hjemmeprodukter fra : Guinot, Elisabeth Arden PRO, Crystal Clear. Duve Medica, BareMinerals, St Tropez og Kalo. Vi har Aromaterapi, Fotsoneterapi, Hot stone massasje, Hårfjerning med voks og Elektrolyse. Spray Tanning, farging av vipper og bryn og make up.
 • Bygdøy allé 58B
  0265 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 56 10...
  Vis nummeret
  Åpent
  VELKOMMEN TIL EN LITEN GRØNN OASE I BYGDØY ALLE 58 B. Vi setter stor pris på kundene våre & miljøet, derfor har vi jobbet med organiske produkter i over 14 år og kan tilby dette i både behandlinger & produkter vi selger. Våre produkter er perfekt for deg som er allergisk/sensitiv mot kjemisk hårfarge eller bare ønsker det beste for deg og ditt hår! Velkommen til Well Hair (tidligere Body & Soul Spa)
 • Storgata 38
  3182 Horten
  Vis veibeskrivelse
  930 36 ...
  Vis nummeret
  Vi er et innovativt neglekosmetikk-firma med kurs-sentere og partnere i mange land i Europa, deriblant Norge.Nails2000 har mer enn 20 års erfaring i utvikling, produksjon og distribusjon av varer med høy kvalitet innen neglekosmetikk. Alle våre UV-geleer blir fremstilt og produsert i egen produksjon!
 • Myrveien 17
  1434 Ås
  Vis veibeskrivelse
  64 97 40...
  Vis nummeret
  Åpent
  Totalleverandør av velvære produkter fra topp til tå. Virksomheten ble etablert i 1980 og er i dag en ledende leverandør til fotterapeuter, hudpleiere og frisører.
 • Bruhagen Sentrumsbygg
  6530 Averøy
  Vis veibeskrivelse
  71 51 60...
  Vis nummeret
  Med kunder fra 2 til 99 år har fotterapeut Eva Hasseløsæter en variert arbeidsdag og allsidig kundekrets. - Det er en fordel om folk forebygger skader og tenker på at disse føttene skal bære oss gjennom hele livet, sier Eva, som mener at mesteparten av de problemene vi har med undersottene våre kommer av skoene. Hun er autorisert fotterapeut og har drevet fotklinikken i ABC senteret siden november 2002.
 • Fagernesveien 22-24
  8514 Narvik
  Vis veibeskrivelse
  76 96 70...
  Vis nummeret
  Åpent
  Agenda AS sitt formål er å styrke den enkelte deltakers forutsetninger og muligheter for framtidig arbeid eller utdanning gjennom moderne og variert arbeidspraksis, opplæring og kvalifisering. Selskapet skal bistå med formidling til arbeid eller annen aktivitet som kan gi den enkelte et kvalitetsmessig godt liv.
 • Fagerliveien 2
  3269 Larvik
  Vis veibeskrivelse
  469 59 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Jeg er en offentlig utdannet fotterapeut med autorisasjon og underlagt Helsepersonell loven. Kurset innen: – Biomekanisk terapi – Såletilpassing – Silikon- og filtavlastninger. Medlem av Basisfotkjeden og forhandler av «riktige» sko og såler.
 • Åsamyrane 90
  5116 Ulset
  Vis veibeskrivelse
  941 82 ...
  Vis nummeret
  Åpent
  Vi er to autoriserte fotterapeuter, der den ene har fordypning i diabetes. Vi hjelper deg å ta vare … Les mere
pedikyr ga 526 virksomheter