Se på kart

selvanningskasse 

treff 8 bedrifter i dette området

Bentzen AS

Stengt

Solgaard skog 41599 Moss
logo

Vi i Bentzen As ønsker med disse sidene å gi et liteinntrykk av vårt produktspekter.Vi er importør og forhandler av Melex elbiler i NorgeEn av Norges største forhandlere av praktisk park-og kirkegårdsutstyrForhandler av kjøle- og båreromsutstyr, kjøleceller ogkistehåndteringsutstyr.Forhandler av inventar til kapell og kirkeromMiljø er vi også opptatt av, se vår "MILJØSIDE"

Grenland Steinindustri

Stengt

(5)

Industrivegen 10A3940 Porsgrunn
logo

Vi tilbyr deg gravsteiner, beddplater, kantstein, gravlykter og selvanningskasser og i sammenheng med dette tilbyr vi også navntilførsler og annet som faller naturlig inn under dette. Vi tilbyr også kjøkkenbenkplater og skifer til alle formål. Vi garanterer rask levering, god service og topp kvalitet til konkurransedyktige priser direkte fra vår produksjon på Heistad i Porsgrunn leverer vi ut gravsteiner til hele Grenland.

Nittedal Begravelsesbyrå AS

Åpent

Mattias skytters vei 111482 Nittedal
logo

Vi er i dag 5 ansatte som har begravelser / bisettelser i Nittedal / Hakadal Oslo og ellers i Akershus. Tore, Werner, Torill, Henriette og Pernille ønsker å bistå og hjelpe dere etter deres personlige ønsker så dette blir en så personlig avskjed som mulig. Alt fra det helt enkle til det mest påkostede.

Gravmonumenter Trondheim

Stengt

Prinsens gate 457011 Trondheim

Optimus AS

Stengt

Øverhagaen 47374 Røros

Buskerud Monument Arthur Berntzen

Stengt

Tollbugata 193044 Drammen

BT Plast Halden AS

Stengt

Flatebyveien 4A1792 Tistedal

Bodin Gravferd AS

Storgata 488006 Bodø