Se på kart

smart repair 

treff 47 bedrifter i dette området

Brusetsvingen 27B1395 Hvalstad
Damsletta 152827 Hunndalen
logo

Landets mest komplette bilpleiesenter. Vi utfører alt innen lakkering og bilpleietjenester samt: Dropoff - keramisk lakkbeskyttelse, Døgnåpen selvvaskehall, Glassblåsing, Sandblåserverksted, Smart Repair, Solfilm, Skinnfarging og skinnreparasjon, Understellsbehandling

Sjøkrigsskoleveien 155165 Laksevåg
logo

Verkstedstjenester til konkurransedyktige priser. Vi utfører reparasjoner og service på alle bilmerker. Nybil garanti på bilen blir ivaretatt hos oss. Ring oss idag for å bestille time.Hos oss får du konkurransedyktige priser på beste kvalitet.

Sørvangsbakken 272770 Jaren
logo

Werksta HAdeland (tidligere Bilskaden Hadeland AS) er i dag et autorisert verksted som er godkjent for alle typer bilmerker. Vi har et høyt faglig nivå og reparerer alle typer skader og mekaniske feil, store og små. Hvis du vurderer å benytte forsikringen din ved skade på bilen kan du levere bilen direkte til oss. Vi ordner da med takst til ditt forsikringsselskap og leiebil.

Bedriftsveien 100950 Oslo
logo

Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal være fornøyd og jobber konsekvent for å tilbakestille bilen til det kvalitative nivå den hadde før skaden. Dette vil gi oss en hyggelig hverdag og du som kunde vil føle deg godt ivaretatt. Vi jobber hver dag med våre kunder og ansatte, har kvalitetssjekk av verksted og verktøy og hører på kundens tilbakemeldinger.

Botshaugtangen 402080 Eidsvoll
logo

Vi driver med Oppretting, Lakkering, Reparasjon av plast og Bilglass.

Bjørnerudveien 111266 Oslo
logo

AutoIn Bilskade Senter AS er en helnorsk, frittstående aktør med lang historie innen bilskade og lakk. Vi ønsker å være en seriøs, fleksibel og høy-kompetent utfordrer, som skal ligge i forkant på elbil og elbil-batteri kompetanse.

Billingstadsletta 24B1396 Billingstad
logo

AutoIn Bilskade Senter AS er en helnorsk, frittstående aktør med lang historie innen bilskade og lakk. Vi ønsker å være en seriøs, fleksibel og høy-kompetent utfordrer, som skal ligge i forkant på elbil og elbil-batteri kompetanse.

Janaflaten 95179 Godvik
logo

Mitt Dekkhotell Drotningsvik i Bergen åpner 11/4-2023! Anlegget vil ha plass til hele 13.000 hjulsett og blir blant Norges mest moderne grønne dekkhotell, med fokus på energieffektivisering, blant annet ved hjelp av solcelleinstallasjoner.

Smånipevegen 65381 Glesvær
logo

Komplett bilverksted - mekanisk reparasjon - karosseri og lakk - kjøp og salg av bil - Henting.

Frakkagjerdvegen 1245563 Førresfjorden
logo

Ditt bil/lakkeringsverksted iFørresfjorden.

Nordbyveien 961406 Ski

Vi selger nye Volkswagen og Audi personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. På et av Nordens mest moderne verksteder utfører vi en rekke servicetjenester, også på ŠKODA.

Rognevegen 64351 Kleppe
logo

Lynlakk As drives av en stolt fagmann, fagbrev bestått i 2005, spesialist på smart repair lakkering!Smart repair lakkering holder kostnaden din nede som kunde. Enhver skade er forskjellig, og best mulig måte å reparere denne blir fagmessig vurdert, for å få mest valuta for pengene og et godt resultatHar du en skade som skulle vært utbedret? Leasing bil som skal inn etter endt leasing periode? Skjemmende steinsprut / riper? Forhindre rust med å få dette utbedret. Ta kontakt.

Ringvegen 69018 Tromsø
logo

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.

Hadelandsvegen 12816 Gjøvik
Barstølveien 64636 Kristiansand S

(5)

Fjellgata 22212 Kongsvinger

(5)

C O Lunds gate 53043 Drammen
Andebuveien 743170 Sem