Se på kart
Lyngholmvegen 3416057 Ellingsøy

Fylling og Bjørge Bygg AS er et byggmesterfirma som utfører det meste innen bygg. Vårt spesialområde er nybygg, ombygging, påbygg og tilbygg. Vi har egne arkitekter som skreddersyr ditt drømmehjem!

Tomineborgveien 273011 Drammen

Bedriften finnes i Drammen men tar imot kunder fra Stokke.

Hei! Jeg driver et enkeltmannsforetak som tilbyr diverse håndverkstjenester. Jeg utfører bl.a. finsnekring og flislegging for å nevne noe. Bare ta kontakt hvis du er interessert i å realisere et byggeprosjekt du har drømt om lenge!

Åsgårdstrandsveien 4063179 Åsgårdstrand

Bedriften finnes i Åsgårdstrand men tar imot kunder fra Stokke.

Kvalitet i generasjoner!Vår spesialitet er å tilby godt håndverk utenom det vanlige, tilpasset deg og dine ønsker. Gjennom tett samarbeid med deg og våre samarbeids-arkitekter skaper vi unike løsninger for deg!

Tresfjordvegen 4986391 Tresfjord

Bedriften finnes i Tresfjord men tar imot kunder fra Stokke.

Vi er et byggefirma, som utførende i tømrerfaget. Vi tilbyr alle typer snekker- og byggtjenester for privatkunder og bedriftsmarked.Moens Byggservice AS holder til i Tresfjord men vi tilbyr gjerne våre tjenester i hele Møre og Romsdal.

Hanabakken 94328 Sandnes

Bedriften finnes i Sandnes men tar imot kunder fra Stokke.

Våre dyktige håndverkere er opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet til en fornuftig pris, og hjelper deg gjerne med råd og veiledning til gode løsninger og produkter til ditt prosjekt. Med vår hjelp kan du være sikker på at du får et godt resultat som møter alle gjeldende lover og standarder i faget.Kontakt ossØnsker du å prate med en erfaren malerbedrift? Da er du kommet til rett sted. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Julsundvegen 2B6412 Molde

Bedriften finnes i Molde men tar imot kunder fra Stokke.

Vi er et renholdsfirma lokalisert i Molde, som leverer alt innen daglig renhold til private og bedrifter i fra Ålesund i sør til Kristiansund i Nord. Med faglærte renholdere utfører vi høykvalitets renhold. Noen av tjenestene vi tilbyr er: daglig renhold, rengjøring av bygg, borettslag/trapperenhold, flyttevask, rundvask, vindusvask, hjemmerengjøring m.m.