Se på kart
Øraveien 21630 Gamle Fredrikstad

Roar Steen Edvardsen Entreprenør ble etablert i 1971 på Øra i Fredrikstad. Vi har vokst raskt ved å tilpasse oss kunders behov med erfarne ansatte. Ta kontakt for kvalitetsprosjekter til konkurransedyktige priser!

Dalsvegen 445685 Uggdal

Rune's Maskin AS utfører det du trenger av entreprenørtjenester. Vi har bl.a. borerikk og hjullaster, og kan dermed gi deg totalpakke innen alt av grunnarbeid til boligfelt, hyttefelt og industritomter.

Kokstadflaten 295257 Kokstad

Fyllingen Maskin har lang erfaring som maskinentreprenør som løper tilbake til 1950-tallet og er i dag en av de største og mest erfarne innen sine fagområder i Bergensregionen.Fyllingen Maskin AS inngår som en del av FM Gruppen med over 100 egne ansatte. Våre hovedsatsingsområder er rehabilitering av vann og avløp, veibygging og grunnarbeid for mindre og store bygg/tomteland.

Klippevegen 46050 Valderøya

Trenger du grus, sand,pukk og jord? Dette kan du hente hos oss på Sætredalen, eller få det levert hos deg! Ta kontakt med oss på telefon/epost :)

Bjarkøy9426 Bjarkøy

Vi bistår med alt innen sprenging, transport, graving og grunnarbeider.

Fossanveien 5233175 Ramnes

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring.

Sørveien 88610 Mo I Rana

Vi driver med snøbrøyting, strøing, kosting, spyling, graving, stubbefræsing.

Liavegen 572953 Beitostølen

Vi utfører det meste innen massetransport, brøyting og transport av maskiner og annet utstyr. Vi er lokalisert på Beitostølen men tar oppdrag på hele Østlandet. Ring oss for en uforpliktende prat.

Fomavegen 169990 Båtsfjord

Vi driver en tradisjonell entreprenørvirksomhet med hovedvekt på graving, masseflytting, sprenging, opparbeidelse av vei/vann/avløp, kommunaltekniske anlegg, grunnarbeider, anleggsgartnervirksomhet, stein-helle legging, støttemurer, snørydding, sandstrøing. Utleie av containere, stillasjer.

Matrandvegen 4842235 Matrand

Melby Maskin AS har lang erfaring innenfor anlegg og maskin.Vi tar alle type oppdrag.Ta uforpliktende kontakt pr telefon eller mail.

Sørbygde 1623539 Flå

Ekeren Entreprenør as er en maskinentreprenørbedrift som holder til i Flå kommune. I 1978 startet Karsten i denne bransjen og har jobbet i bransjen siden den tid som selvstendig og som ansatt i ulike bedrifter. I 2023 overtok sønnen 50% av firmaet og da ble firmaet gjort om til Ekeren Entreprenør AS. Vi utfører alt innen graving og massetransport. Vi har mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid som har har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet.

Sørveien 9247900 Rørvik

Lokal Entreprenør. Vi utfører alt av gravearbeid, sprengning og massetransport.

Saksumdal2608 Lillehammer
Servicevegen 412640 Vinstra

Åge Haverstad AS har helt siden starten i 1969 hatt fokus på å levere kvalitet i alt vi foretar oss. Vår allsidige aktivitet har resultert i gode referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere.Velkommen!

Gjeflelinna 812870 Dokka

Om du er en gammel kunde eller ny, kom gjerne nedom oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg

Litldalsvegen 76600 Sunndalsøra

5 (1)

Bredesen Graving og Transport er et maskinentreprenørfirma lokalisert i Sunndalsøra i Møre og romsdal. Vi står til tjeneste for utførelse av større og mindre oppdrag innen entreprenørarbeide.

Støligoto 12943 Rogne

Høgden Maskinservice AS er en entreprenør fra Rogne i Valdres med 20 års-erfaring og som hjelper deg med det meste innen graving, massetransport og sprenging av fjell.Vi kommer gjerne på uforpliktende og gratis befaring.Ring oss for en uforpliktende prat eller send oss mail.

Nesvegen 358410 Lødingen

KN Maskin AS, er en maskinentreprenør lokalisert i Lødingen. Vi har 11 faste ansatte, inklusiv 1 lærling i anleggsmaskinførerfaget og en moderne maskinpark. Vi tar hovedsaklig på oss oppdrag innefor Lødingen, Kvæfjord og Tjeldsund. Vi har erfaring innen maskin- og anleggsvirksomhet fra 1983, og er stolte over arbeidet vi leverer! Vi prøver å holde en mest mulig moderne maskinpark for å lette arbeidet innen helse og miljø, dette bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Sutterøygata 77502 Stjørdal

Hovedsakelig er arbeidsoppgavene kommunaltekniske arbeider, vegarbeider, tomtearbeider,fjellarbeider, massetransport, levering av grus og pukk, anleggsgartnerarbeider, rivings- ogsaneringsarbeider. Oppdragsgiverne er i hovedsak nærliggende kommuner, Statens vegvesenog private proff-utbyggere. Vi gjør lite arbeid for private aktører.

Nordfrøyveien 2137260 Sistranda

Yrkesfaglig kompetanse og stolthet. Løsningsorientert. Pålitelighet.

Lillevarskogen 23160 Stokke

Vi utfører oppdrag fortrinnsvis i østlandsområdet. Mesteparten av våre kunder er entreprenører, men også privatpersoner.