Se på kart

steinmur 

treff 54 bedrifter i dette området

Stein og Mur AS

(1)

Bjørnefaret 63089 Holmestrand

Rogaland Gartnerservice AS

Haugåsstubben 104016 Stavanger
logo

Vi er best på hage og anlegg i Stavanger! Rogaland Gartnerservice AS er lokalisert med lager på Foss Eikeland i Sandnes. Våre kunder befinner seg hovedsaklig i Rogalands distriktet fra Sauda i Nord til Dalane i Sør.

Brødrene Solem AS

Krokstad Industriomr. 153055 Krokstadelva
logo

Brødrene Solem AS er en maskinentreprenør med bred erfaring på både små og store anleggsjobber. Vi utfører arbeid innen opparbeidelse av tomter, drenering, sprenging, vei, vann og kloakk, samt stabling av steinmurer.

Anleggstjenester AS

Stengt

Korsvegen 7212 Korsvegen
logo

Ta kontakt med oss for små og store oppdrag!Tomtegraving, Vann og avløp, Kabelanlegg, Byggefelt, Masseflytting, Natursteinsmuring, Rørpressing m.m.

Rs Maskin og Anleggsgartner AS

Kjelstadveien 173514 Hønefoss
logo

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring.

Th Vaaland Granitt AS

Stengt

(5)

Kirkebakken 364012 Stavanger
logo

Spesialist på gravstein.Vaaland Granitt A/S er et velrennomert selskap som har eksistert i Stavanger siden 1934. Vi har stor utstilling. Vi gir deg: Kvalitet - Service - God pris. Vi holder til på Storhaug v/Hetlandskirken og leverer gravstein i hele Rogaland. Kom innom, vi kan stein.

Sunde Hageservice AS

Stemvegen 1A4050 Sola
logo

Vi skreddersyr ditt nye uteområde! Både for bedrift og private.Løing av naturstein, graving, drenering, beplanting, legging av skifer mm.Ta kontakt for tilbud!

Voss Stein AS

Istadosen 45709 Voss
logo

I Grauo-berget på Voss har det frå gamalt av vore teke ut naturstein til ulike føremål.Etter at brotet ikkje har vore i drift sidan 1970 åra, starta me i 2000 opp att uttak av naturstein. Voss Stein AS står for uttak og omsetning av natursteinen.

Asker Monument AS

Ringeriksveien 2031340 Skui
logo

Vi leverer alt av Naturstein: Gravstein, benkeplater, skifer, kantstein, benkeplater til kjøkken og bad. Granitt og kompositt. Alt til inne og utemiljø.

Myrland Graveservice AS

Steinsvegen 122848 Skreia
logo

Vi utfører oppdrag hovedsakelig i Gjøvik og på Toten.Men har også oppdrag i Oppland, Hedmark, Oslo og Akershus.Maskinparken vår er velholdt og moderne og vi har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2, fagbrev og ADK1 sertifikat.Med over 30 år i bransjen, og med sunn økonomi er kunden garantert kvalitet!

J Finstad & Ø Teig ANS

Moenshagen 71813 Askim
logo

Sliter du med fukt i kjelleren? Ujevn gårdsplass? Skal du bygge, og trenger utgraving til tomt. Har du en skråning, du gjerne skulle satt opp en steinmur? Da kan vi hjelpe deg! Drenering, graving til vann og kloakk. Utgraving til tomter, planering og setting av steinmur.Vi er også behjelpelig med henting og transport av masser. Singel, rundsten i flere dim., subbus, pukk, de fleste sandtyper mm. Spør oss om

Az Gartner AS

Alstadvegen 2657633 Frosta
logo

Vi har kompetanse på å se sammenheng mellom bygg og utomhus/landskap sammen, skape uterom i sammenheng med innerom.Vi lager gjerne en 3D modell av bygg og anlegg før du setter i gang, slik at du ser hvordan dette kan bli :)Vi har kompetanse fra anleggsgartner arbeider, tyngre anleggsarbeider, offentlig veg, bygg og anleggs arbeider, prosjektledelse, hus og hytter.

Rørlegger Teknikk AS

Larviksgata 3A0468 Oslo

Austbø Maskin AS

Kvermefloen 184363 Brusand

Steinar Kristoffersen AS

Nordmoveien 1828530 Bjerkvik

Skiferlegging AS

Ottbragdgata 142670 Otta

Sollie Johansen AS

(5)

Nordstrandveien 361163 Oslo

Kreativ Steinmontasje DA

Odvar Solbergs vei 1940973 Oslo

A.O. Stenleggeren AS

Nic. Hellands gate 252319 Hamar

Norstein AS

Stengt

6490 Eide

Steinhandel AS

Hordaveien 64020 Stavanger

Steinhandel.no

Stengt

Hordaveien 64020 Stavanger

Stenleggærn Morten Sørensen

Gamle Torvvei 11B1710 Sarpsborg

Steinar Larsen Anleggsgartneri AS

Åpent

Ørmenveien 131623 Gressvik

Alstra Fliser og Betongvarer

Stengt

Søndeledveien 8054990 Søndeled