Veibeskrivelse

strikking

ga 213 firma
Kart
 • Gausdalsvegen 1140C
  2656 Follebu
  Vis veibeskrivelse
  970 89 ...
  Vis nummeret
  Åpent
  Vi er en lokal strikke- og garnbutikk for folk i området mellom Lillehammer og Skåbu. Besøk oss gjerne i vårt ombygde fjøs her på vakre Jadravollen. Har du ikke anledning til å komme til oss, besøk gjerne nettbutikken vår for å se vårt utvalg. Vi er forhandlere for HOUSE OF YARN, og tilbyr garn fra Dalegarn, Gjestalgarn. Du store alpakka. Camilla Phil-Olava. Samt strikkepinner med mer fra Knitpro. Strikker du ikke selv, så tar vi imot strikkeoppdrag.
 • Torget 5
  3210 Sandefjord
  Vis veibeskrivelse
  455 02 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Butikker holder stengt i henhold til korona restriksjoner, men det er fortsatt mulighet for å kjøpe garn og andre varer. Kontakt oss på telefon eller på sosiale medier for bestilling og henting i butikk. Butikk med salg av garn, strikkepinner og tilbehør. Vi fører garn/tilbehør fra disse leverandørene: Sandnes Garn, Rauma Ull, Dale,Viking, Filcolana og Hjelmtvedt.
 • Pir II 13B
  7010 Trondheim
  Vis veibeskrivelse
  73 51 12...3
  Vis nummeret
  DUODU er kunsthåndverk som løfter en hundreårig strikketradisjon opp i en annen dimensjon. På den ene siden er det haute couture og kolleksjoner der anvendelighet er en forutsetning. På den andre siden er det rene kunstobjekter som lever sitt liv i utstillingslokaler rundt omkring i verden.
 • Lingedalsvegen 6-10
  6415 Molde
  Vis veibeskrivelse
  900 65 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  SUNKOST TILBYR HELSEKOST PÅ NETT OG I BUTIKK. #nl#Gjennom over 30 år har våre butikker med spisskompetanse innen helsekost, naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre – for mange! Sunkost jobber for å gjør det enklere og mer fristende å leve sunt.
 • Stenersgata 1
  0050 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  22 17 63...
  Vis nummeret
  (1
  Åpent
  Handler du hos oss hjelper vi deg selvsagt i gang med prosjektet ditt! Vi vil da anbefale deg å komme inn tidlig på dagen eller utover kvelden dersom du skulle trenge hjelp.
 • Storgata 47
  2609 Lillehammer
  Vis veibeskrivelse
  61 26 70...
  Vis nummeret
  På systua vår i 2. etasje spesialiserer vi oss på bunader fra Gudbrandsdalen. Mange av syerskene har svennebrev i bunadtilvirkerfaget. Vi har alle garnkvaliteter fra Rauma Ullvarefabrikk og Du Store Alpakka, flere kvaliteter fra Hillesvåg samt tilbehør som krydrer en strikkers hverdag. Dessuten fører vi et stort utvalg av pledd, smijern, tøfler, klær, smykker og annet pynt til hjemme ditt. Uansett hva du måtte finne hos oss skal det være en vare av varig verdi. Velkommen!
strikking ga 213 virksomheter
Static map