Om firma

​Sykehuspartner HF er et statlig helseforetak eid av Helse Sør-Øst og er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehussektoren. Vi kjennetegnes som en organisasjon med høyt kvalifiserte medarbeidere. Ved å kombinere...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 23 53...
Adresse

Grønland 34

3045 Drammen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

​Sykehuspartner HF er et statlig helseforetak eid av Helse Sør-Øst og er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehussektoren.

Vi kjennetegnes som en organisasjon med høyt kvalifiserte medarbeidere. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler og leverer vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell får frigitt tid til å fokusere fullt og helt på sin primære virksomhet – pasientbehandling.

Virksomheten har ansvaret for IKT-systemer, ledelse og gjennomføring av større prosjekter og lønnskjøring og administrativ HR-støtte for spesialisthelsetjenesten i Helse Sør-Øst

Størstedelen av Sykehuspartners virkeområde er innen IKT. Sykehuspartner drifter og forvalter livsviktige IKT-systemer, noe som innebærer både kliniske og administrative applikasjoner, IKT-infrastruktur, nettverk og arbeidsflater for mer enn 81 000 brukere.

I tillegg har Sykehuspartner ansvaret for å modernisere IKT-tjenestene for hele regionen og har en sentral rolle i digitaliseringen av helsetjenestene.

Sykehuspartner har om lag 1800 ansatte fordelt på kontorer i Drammen, Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner leverer fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell kan konsentrere seg om hovedoppgaven – pasientbehandling.

Sykehuspartner HFs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Sykehuspartner HF

Omsetning

4 606 670 tkr

Fortjenestemargin

2.20 %

Antall ansatte

1812

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Sykehuspartner HF er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SYKEHUSPARTNER HF

Org.nr:

914637651

Selskapsform:

SÆR

NACE-bransje

82.110 Kombinerte kontortjenester

86.101 Alminnelige somatiske sykehus

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

18.12.2014

Lederstillinger/Administrasjon
Anne Thea Hval

Daglig leder

Herlof Nilssen

Styrets leder

Nina Mevold

Nestleder

Eivind Gjemdal

Styremedlem

Viser 4 av 18
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32235300

3223 5300

322 35 300

32 23 53 00