Se på kart
Vadset Industriområde 106264 Tennfjord

Alt innen transport, kranoppdrag, maskinflytt/flytting av anleggsmaskiner, transport av brakke, krokkbil, miljøvennelig kraning og massetransport.

Hareidsvegen 1456060 Hareid

Bedriften finnes i Hareid men tar imot kunder fra Haram.

Newly started company with cheap and reliable prices. Person and package transport and everything that has a connection to this

Dragsundvegen 26080 Gurskøy

5 (2)

Bedriften finnes i Gurskøy men tar imot kunder fra Haram.

Moldskred Renovasjon AS har mer enn 35 års erfaring og har løst alle slags oppdrag i spyl/sugebransjen. Vi satser sterkt på å løse utfordringer når det gjelder alt som kan suges, spyles, blåses, graves, flyttes og ryddes. Dette gjelder ikke bare store og kompliserte oppdrag. Vi er svært kostnadseffektive på småoppdrag der det er vanskelig å komme til. Med kraftig utstyr og stor rekkevidde er det enkelt å løse utfordringer der det ofte unødig blir benyttet andre og langt mer kostbare løsninger.

Olivermarka 496260 Skodje

Bedriften finnes i Skodje men tar imot kunder fra Haram.

Frode Pilskog Varetransport er ett av de transport/varetaxi firma som har drevet det lengst i Ålesund (33 år) med en omfattende aktivitet innen nærdistribusjon til industri og næringsliv i Ålesund`s område. En effektiv og rasjonell drift, samt en god sjåførstab sikrer det beste resultat for hver kundeVi flytter over hele landet! Faste turer til/fra Oslo, Bergen og Trondheim. Se vår hjemmeside!