Se på kart
Vuluvegen 2737563 Malvik

TrønderFrakt er en transportsentral i Trøndelag, etablert i 1991 som spesialiserer seg på logistikktjenester som: flytting, lagerleie, og distribusjon. Med en moderne flåte som støtter ulike transportbehov, streber vi etter pålitelighet og kundetilfredshet fra vår base på Sveberg i Malvik.

Stavsjøvegen 287550 Hommelvik

5 (1)

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted. Ryds Bilglass Malvik, telefon 924 28 560.

Ringvålvegen 205A7089 Heimdal

Bedriften finnes i Heimdal men tar imot kunder fra Hommelvik.

Jon Arne Langørgen AS er et firma med over 25 års erfaring. Vi leverer tjenester som brøyting og strøing, feiing og spyling. Graving, drenering, avretting til asfaltering. Grus/massetransport. Levering av av matjord/pukk og grusprodukter. Maskinflytting. Containerutleie. Servicetjenester med hjullaster.

Raudåsflata 237550 Hommelvik

Dybvad Transport AS er et solid og stabilt transportfirmafirma i Trondheim. Bedriften har eksistert I over 50 år, og vi har gjennom dette opparbeidet oss erfaring og kompetanse som kommer våre kunder tilgode. Vi legger stor vekt på å tilby framtidsrettede og oppdaterte transportløsninger for nye og gamle kunder. Dybvad Transport AS er i dag eid av Surnadal Transport AS og Johan Dybvad AS.

Skårvollveien 27290 Støren

Bedriften finnes i Støren men tar imot kunder fra Hommelvik.

Vi i Digre-familien har drevet med transport siden 1937. Transport av alt mulig. Vi kan transport. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger.

Øvre Solbakken 31B7550 Hommelvik

Vi tilbyr persontransport i Trondheim og omegn, enten det er til flyplassen, til selskap, møter og annetVår erfaring din trygghet, vi vet hvor viktig det er at vi er på plass til avtalt tid.

Stavsjøvegen 167550 Hommelvik
Flatholmvegen 287550 Hommelvik
Melhusvegen 3977224 Melhus

Bedriften finnes i Melhus men tar imot kunder fra Hommelvik.

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.

Melhusvegen7224 Melhus

1 (2)

Bedriften finnes i Melhus men tar imot kunder fra Hommelvik.

MECA-konsernet er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk og verkstedutstyr.