Se på kart
Vestre Svanholmen 174313 Sandnes

Alf I Larsen AS er en leverandør til den norske industri. Skjærende verktøy. kulelager, rullelager, transmisjonsdeler, maskiner og verkstedinnredning er noen av våre fagområder. Vi spesialbestiller varer til våre bedriftskunder ved behov, og har daglige utkjøringer av varer til våre faste kunder lokalt i Rogaland. Vi fokuserer på kundeservice og oppfølging av våre kunder. Vår butikk på Forus har gode parkeringsmuligheter.

Borgeskogen 43F3160 Stokke

Transport og kraning av elementer, takstoler, stålkonstruksjoner, byggevarer, maskiner, glass og andre spesialvarer. Stasjonert i Vestfold.

Vålerveien 1571599 Moss

2.33 (3)

Bedriften finnes i Moss men tar imot kunder fra Stokke.

Transportforum Moss har en moderne terminal som ligger kun 200 meter fra E6. Vi tar alt av transporttjenester samt et stort lager på opptil 4500 m2.

Transport Nøkkelord

Transport - Biler i daglig rute mellom Moss, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus og Telemark.

Nordsjøvegen 3074053 Ræge

5 (1)

Bedriften finnes i Ræge men tar imot kunder fra Stokke.

Hareidsvegen 1456060 Hareid

Bedriften finnes i Hareid men tar imot kunder fra Stokke.

Newly started company with cheap and reliable prices. Person and package transport and everything that has a connection to this

Roberglia 173123 Tønsberg

Bedriften finnes i Tønsberg men tar imot kunder fra Stokke.

Anton Berg tilbyr skreddersydde rutetjenester i Telemark, Buskerud og Vestfold, tilpasset både privat og bedriftskunder. Vi tilbyr fleksible timebaserte kjøreoppdrag og leier ut buss med sjåfør for varierte transportbehov. Med fokus på pålitelighet og komfort streber vi etter å imøtekomme kundenes unike krav.

Dragsundvegen 26080 Gurskøy

5 (2)

Bedriften finnes i Gurskøy men tar imot kunder fra Stokke.

Moldskred Renovasjon AS har mer enn 35 års erfaring og har løst alle slags oppdrag i spyl/sugebransjen. Vi satser sterkt på å løse utfordringer når det gjelder alt som kan suges, spyles, blåses, graves, flyttes og ryddes. Dette gjelder ikke bare store og kompliserte oppdrag. Vi er svært kostnadseffektive på småoppdrag der det er vanskelig å komme til. Med kraftig utstyr og stor rekkevidde er det enkelt å løse utfordringer der det ofte unødig blir benyttet andre og langt mer kostbare løsninger.

Olivermarka 496260 Skodje

Bedriften finnes i Skodje men tar imot kunder fra Stokke.

Frode Pilskog Varetransport er ett av de transport/varetaxi firma som har drevet det lengst i Ålesund (33 år) med en omfattende aktivitet innen nærdistribusjon til industri og næringsliv i Ålesund`s område. En effektiv og rasjonell drift, samt en god sjåførstab sikrer det beste resultat for hver kundeVi flytter over hele landet! Faste turer til/fra Oslo, Bergen og Trondheim. Se vår hjemmeside!

Østre Holtet vei 63160 Stokke
Borgeskogen 133160 Stokke
Kongestubben 93160 Stokke
Borgeskogen 453160 Stokke
Stokkaveien 1554313 Sandnes
Borgeskogen 133160 Stokke
Dalenveien 683160 Stokke
Vadumveien vest 543159 Melsomvik