Se på kart
Ersvika 98050 Tverlandet

Vi utfører det meste innen graving og anleggsarbeid samt sommer/vintervedlikehold, skoging og massetransport. Vi tar oppdrag i Salten og omegn.

Verkseier Furulunds vei 220668 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Tverlandet.

Slipex Norge AS er en landskjent leverandør av kvalitetsprodukter til norsk faghandel og industri. Siden 1983 har vi levert slipemateriell og utstyr av topp kvalitet til våre kunder.Vi importerer slipemateriell til de fleste formål fra ledende produsenter i Europa.

Skattørvegen 809018 Tromsø

Bedriften finnes i Tromsø men tar imot kunder fra Tverlandet.

Teknisk-Service AS er en av Nord Norges ledende leverandør på teknisk utstyr og maskiner til proffe brukere. Vi tar oss av rådgivning, planlegging, hjelp med finansiering, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted og ute hos brukere i hele Nord Norge.

Evjenvegen 349024 Tomasjord

Bedriften finnes i Tomasjord men tar imot kunder fra Tverlandet.

Vi i Ishavskraft legger stor stolthet i å tilby deg markedets beste strømavtaler. Vårt fokus ligger på å gi kundene våre lave strømregninger, den beste kundeservicen og kun ren strøm fra fornybare kilder.

Trivselsveien 1578215 Valnesfjord

Bedriften finnes i Valnesfjord men tar imot kunder fra Tverlandet.

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.