Se på kart

utskifting av vinduer 

treff 13 bedrifter i dette området

Rindsemvegen 17657 Verdal
logo

Velger du å samarbeide med en autorisert byggmester er du trygg på at arbeidet utføres i samsvar med lover og forskrifter.Vi bistår med oppussing og modernisering av deres bolig til både bedrifter og private. Inngrep og forandringer er en viktig jobb som stiller høye krav til kunnskaper og faglig kompetanse. Har du behov for profesjonell hjelp, kontakt oss i dag og du kan få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Vestrevegen 485337 Rong
logo

Noravind Bygg er en rimelig og kvalitetsbevisst tømrerbedrift i Øygarden som opererer i rehabiliteringsmarkedet, tilbygg og påbygg, samt nybygg.

Kurlandsåsen 51479 Kurland
logo

Alle våre prosjekter blir fulgt opp av en prosjektleder, og blir dokumentert med FDV enten det er små eller store jobber.

Gjemnesvegen 5346631 Batnfjordsøra
logo

Tømrer med lidenskap for faget! Drevet i faget i 10 år, nyoppstartet firma i 2020. kan bistå med renovering, takskifte, husbygg,hyttebygging, terasse, garsjebygging, naust og utvendig og innvendig oppussing.På instagram kommer jeg til å dele bilder av diverse prosjekt. Ta kontakt om du er interessert i mine tjenester.

Haugenveien 13A3442 Hyggen
logo

Rudaka Bygg har åpnet dørene til Asker kommune og resten av Viken fylke i år i juli. Begynner den enestående kundeservicen og kvaliteten på hjemmereparasjoner og bygging av ditt eksisterende eller nye hjem. Det betyr at vi kommer i tide og undersøker eiendommen din før vi dykker blindt inn i situasjonen. Vi får det riktig første gang. Uavhengig av jobbens størrelse eller kompleksitet, er din tilfredshet viktigst for oss. Vi finner den rette løsningen og kommer med kreative ideer.

Asbjørnsens gate 97052 Trondheim

(3.25)

Brobekkveien 800582 Oslo
Hellestubben 64052 Røyneberg