Veibeskrivelse

veldedighet

ga 74017 firma
Kart
 • Byfogd Sandbergs gate 5
  1532 Moss
  Vis veibeskrivelse
  405 56 ...
  Vis nummeret
  Frivilligsentralen formidler kontakt mellom mennesker i nærmiljøet. Du kan være frivillig, du kan få… Les mere
 • Sjøgata 27
  8006 Bodø
  Vis veibeskrivelse
  75 52 14...
  Vis nummeret
  Bodø og Omegns Turistforening (BOT) har rundt 3700 medlemmer i kommunene Bodø, Beiarn, Gildeskål, Meløy, Rødøy og Saltdal, og jobber for at flest mulig skal komme seg ut på tur! Det gjør vi gjennom å drifte hytter som alle kan bruke, arrangere turer for alle aldersgrupper som alle kan være med på, og uttale oss på friluftslivets vegne i saker som berører turområdene i nedslagsfeltet vårt. Vi har lokaler sentralt i Bodø (det såkalte BOT-kontoret). Stikk gjerne innom for en turprat!
 • Byfogd Sandbergs gate 5
  1532 Moss
  Vis veibeskrivelse
  922 98 ...
  Vis nummeret
  Moss Frivilligsentral har som formål å styrke og fremme den frivillige innsatsen i Moss. Det overordnede målet for Frivilligsentralen er å bedre de sosiale nettverkene og bidra til å skape et godt og trygt nærmiljø for den enkelte. Frivilligsentralen drives på basis av frivillige, ubetalte medarbeidere, med unntak av daglig leder, som er ansatt på heltid. Hjelpen er gratis for brukerne.
 • Nedre Strandgate 4
  6004 Ålesund
  Vis veibeskrivelse
  70 10 77...
  Vis nummeret
  Møre og Romsdal Fiskarlag er et fylkeslag tilknyttet Norges Fiskarlag som ble stiftet i 1926 og er en fag- og interesseorganisasjon for norske fiskere. Fiskarlaget er en politisk uavhengig, faglig landsorganisasjon som bygger på frivillig medlemskap av fiskere gjennom fylkesfiskarlag og faglige gruppeorganisasjoner. I dag har Norges Fiskarlag mer enn 7.000 medlemmer spredt over hele landet.
 • Langøyveien 3
  1640 Råde
  Vis veibeskrivelse
  69 59 32...
  Vis nummeret
  Stengt
  Norsk Bobilforening er nordens største rene bobilforening. Vi har seks regioner fordelt over hele Norge. Norsk Bobilforening har Servicekontor i Fredrikstad med heltidsansatte personer.
 • Akersgata 30
  0158 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  991 19 ...
  Vis nummeret
  Landssamanslutninga av Vasskraftkommunar (LVK) ble stiftet i 1977. LVK organiserer kommuner som er vertsskap for vannkraftutbygging. LVK skal ivareta medlemskommunenes interesser i alle spørsmål om kraftutbygging. LVK er partipolitisk nøytral og tar ikke stilling for eller mot vannkraftutbygging.
 • Kongshaugstranda 105
  6037 Eidsnes
  Vis veibeskrivelse
  908 15 ...6
  Vis nummeret
  Sunnmøre friluftsråd er eit interkommunalt samarbeid (oppgåvefellesskap) for 12 kommunar på Sunnmøre. Vi er 9 faste tilsette. Eigarkommunane i friluftsrådet er: Ålesund, Sula, Giske, Sykkylven, Stranda, Vestnes, Fjord, Ulstein, Vanylven, Herøy, Ørsta og Volda.
 • Rådhuset
  6723 Svelgen
  Vis veibeskrivelse
  917 06 ...
  Vis nummeret
  Bremanger kyrkjelege fellesråd er geografisk samanfallande med Bremanger kommune. Kyrkjeleg fellesråd representerer dei sju sokna Midtgulen, Ålfoten, Davik, Rugsund, Berle, Bremanger og Frøyen i kommunen. Kyrkjeleg fellesråd har forvaltingsansvar for kyrkjebygg, kyrkjegardar, kyrkjeleg tilsette og lokal kyrkjeøkonomi.
 • Gotfred Lies plass 4
  6413 Molde
  Vis veibeskrivelse
  71 11 14...
  Vis nummeret
  Kirken i Molde består av Molde domkirke, Bolsøy, Kleive, Røvik og Veøy og Sekken menigheter. Det er gudstjenester i kirkene hver helg og varierte aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom uka.
 • Akersgata 30
  0158 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  991 19 ...
  Vis nummeret
  USS ble stiftet 4. mars 1996 av 40 kommuner. I dag har USS 96 medlemskommuner fra 15 fylker, fra Agder til Finnmark. Hovedoppgaven til USS er å fremme medlemskommunenes interesser i utmarksspørsmål. USS bistår medlemskommunene i spørsmål om bruk og vern av utmarksområder, bærekraftig næringsutvikling, forvaltningsplaner, rovviltproblematikk, motorferdsel i utmark.
 • 4588 Kvås
  21 38 25...
  Vis nummeret
  Undeland Misjonsgård er en heiegård som i 1963 ble gitt til som testamentarisk gave av Anne Bertine Undeland. Den eies av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) region sør. Gården ligger fredfullt til ved fylkesvei 461 på heia mellom Kvås og Konsmo, Vest-Agder. Eiendommen er på snautt 1200 mål, og består for det meste av hei og skog.
 • Industrigata 28
  4632 Kristiansand S
  Vis veibeskrivelse
  38 04 90...
  Vis nummeret
  Stengt
  Kristiansand Misjonskirke Salem ligger på Lund, et av de mest populære boligområdene i kommunen. Den er en kirke med både ”røtter og vinger”! Røtter i form en lang historie og sentral forkynnelse av den kristne tro, og vinger i form av nye uttrykk og nye generasjoner som preger menigheten. Vi ønsker å formidle en slitesterk og livsnær tro. Budskapet om evig liv i Jesus Kristus er heldigvis ikke for godt til å være sant - men det er godt at det er sant...
 • Bugårdsbakken 17
  3214 Sandefjord
  Vis veibeskrivelse
  454 62 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Velkommen til en hyggelig handel hos Anita og Johns bruktbutikk. Du finner oss i Bugårdsbakken 17, på den gule låven i Sandefjord. Hvis du har noe du vil levere, ta kontakt med oss på mob nr: 47229744 eller 45462309. KUNN ETTER AVTALE.
 • Fjordalléen 7
  0250 Oslo
  Vis veibeskrivelse
  401 07 ...
  Vis nummeret
  Stengt
  Vi leter etter ofre for NAV-skandalen, registrerer dem og sender dem videre til Advokatfirmaet Elden for gjennomgang og vurdering. Vi arbeider for å endre lovverket og praksis slik at ingen i fremtiden skal møtes med liknende urimeligheter.
veldedighet ga 74017 virksomheter
Static map