Se på kart

air flow 

treff 110 bedrifter i dette området

Oris Dental Tårnplassen

Stengt

Valkendorfsgaten 55012 Bergen
logo

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette på mer enn 80 klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Oris Dental Ryen

Stengt

Ryensvingen 50680 Oslo
logo

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette på mer enn 80 klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Tannlege Bjørn M Karlsen AS

Stengt

Haukelivegen 9805590 Etne
logo

VELKOMMEN TIL TANNLEGE BJØRN M. KARLSENTrygghet • Kvalitet • ServiceFor timebestilling kontakt oss på tlf: 53 75 66 49Vi holder til rett ved E134 i Etne og er 4 ansatte som ivaretar dine behov på best mulig måte. Vi holder oss alltid faglig oppdatert for å gi deg rett og god behandling.

Odontia Tannlegene Strømmen Storsenter

Stengt

Støperiveien 52010 Strømmen
logo

Vi ønsker å gi våre pasienter den gode følelsen etter å ha vært hos tannlegen. Vårt mål er derfor å tilby til den beste tannbehandlingen på markedet ved hjelp av de nyeste metodene innen munnhelse. Samtidig er vi opptatt av at du alltid skal føle deg ivaretatt hos oss.Vi holder til på Strømmen Storsenter i 2. etasje med samme inngang som Aleris.Ved akutt behov for tennlegetime gjør vi alt vi kan for å tilby en time samme dag.

Hvite Smil AS

Stengt

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 213044 Drammen
logo

Tannlegesenteret Hvite Smil er en moderne tannklinikk midt i Drammen sentrum med dyktige og erfarne medarbeidere. Senteret har fokus på pasientenes trygghet, helse og velvære.

Tannlegen på Landet AS

Stengt

Lågaveien 623275 Svarstad
logo

Tannlegen på landet er en privat tannklinikk i Svarstad, midt i Vestfold. Vi er en moderne allmennpraksis og tilbyr alt av tannbehandling med fokus på smertefri og rolig tannbehandling.

Halsklinikken Tannlege Einar Hals og Co.

Stengt

Dalelia 66440 Elnesvågen
logo

Velkommen som pasient hos Halsklinikken!Her skal du kunne føle deg trygg på at du blir både sett og hørt, og at du får den behandlingen du trenger. Vi legger prestisje i jobben vi utfører, og gjør vårt beste for at hver pasient skal få den beste behandlingen. Våre tannleger har tilsammen mer enn 20 års erfaring og står klare til å hjelpe deg.

Bergesen Tannhelseteam AS

Stengt

Sartorvegen 125353 Straume
logo

Bergesen Tannhelseteam tar vare på deg og dine tenner! Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen!Våre behandlere: Tannlege Siren Bergesen, Tannlege Ida Marlene Nygård, Tannpleier Hanna Skutle, Tannpleier Laila Adel

Odontia Tannlegene Kvernberget (Kvernberget Tannhelse AS)

Stengt

Rørgata 86517 Kristiansund N
logo

Velkommen til vår tannklinikk i Rørgata 8-10. Her er jobber tannlegene Kleivmyr, Neuenkirchen, Caoile og Folland. Vi gir deg en trygg og forsvarlig tannbehandling etter ditt behov og ønsker.

Solkysten Tannhelse AS

Stengt

(5)

Stathelleveien 333970 Langesund
logo

Hovedfokus til Solkysten Tannhelse er å skape trygghet og tillit, samtidig som vi leverer tannbehandling av god kvalitet. Klinikken utfører det meste innenfor vanlig og avansert tannbehandling. Vårt faglige hovedfokus er å ta vare på pasientens tannhelse i et langt tidsperspektiv. En naturlig, velpleid munnhule gir ikke bare en god følelse, men kan være med på å styrke din generelle helsetilstand.

Tannlege Øygunn R. Schonhowd AS

Stengt

Storgata 412830 Raufoss
logo

Privatpraktiserende tannlege. Vi har også tannpleier.Klinikken ligger i 2. etasje med heis. Gratis parkering på baksiden av bygget - på toppen av parkeringshuset AMFI.

Tannlege Anne Helene Thorkildsen Ødegård AS

Stengt

Skolegata 2B3916 Porsgrunn
logo

Allmennpraktiserende tannlege, godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med trygdestønad/Helforefusjon. Det legges vekt på god kommunikasjon og informasjon, forsiktig hensynsfull nøyaktig behandling, gode renholdsprosedyrer, hyggelige lokaler, kontinuerlig faglig oppdatering. Det utføres behandling innenfor alle odontologiske fagfelt med moderne teknikker og moderne utstyr. Velkommen til oss!

Tannlege Trine Evjensvold AS

Stengt

Hafstadvegen 276800 Førde
logo

Tannlege Evjensvold er en behagelig tannlege med øye for detaljer. Liker variasjon både mtp. behandlinger og pasienter, så her er alt og alle velkomne. Cand. Odont Medisinsk-Odontologiske fakultet, Universitetet i Bergen 2011. Distriktstannlege ved Gaupne offentlege tannklinikk i Sogn 2012. Overtok i mai 2012 tannklinikk i Bogstadveien 31 B, samt i januar 2013 tannklinikken i Førde, og har siden drevet og jobbet på begge klinikker.

Jevnaker Smil Tannklinikk AS

Stengt

Enggata 133520 Jevnaker
logo

Vi i Jevnaker Smil Tannklinikk, tilbyr de fleste vanlige tannhelsetjenester, og har lang erfaring. Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen. Kort ventetid!

Colosseum Tannlege Molde

Stengt

Romsdalsgata 16413 Molde

Oris Dental AS

Thomas Angells gate 87011 Trondheim

Sentrum Tannhelse DA

Stengt

Kilgata 93217 Sandefjord

Visdommen Tannlegesenter AS

Stengt

Holbergs gate 184306 Sandnes

Colosseumklinikken AS avd Stavanger

(5)

Haakon VIIs gate 74005 Stavanger

Berja Tannklinikk- Tannlege Christina Jacobsen

Stengt

(5)

Herman Foss gate 43611 Kongsberg

Nina Christensen Brembo

Stengt

Fekjan 111394 Nesbru

Tannklinikken Valestrand Ingrid Raknes og Bjørn Raknes

Stengt

Valestrandsvegen 3575281 Valestrandsfossen

Carolus Private Tannklinikk AS

Stengt

(5)

Bjørnstjerne Bjørnsons veg 66412 Molde

Sentrum Tannlegevakt & Tannlegeklinikk

Åpent

Hausmanns gate 80182 Oslo

Kreativ Dental Norge AS

Stengt

Vezer Utca 1001141 Budapest
0