Holmenkollveien 1980791 Oslo

Skiservice Kjelkeutleie tilbyr utleie av kjelker og rodler ved Frognerseteren så lenge Korketrekkeren er åpen.

Mjåvannsvegen 434628 Kristiansand S

Live Production ble etablert i 1994, og er i dag total leverandør av lyd, lys og scene. Vi utfører alle typer oppdrag. Fra små, enkle taleanlegg, til komplette scene- produksjoner med kjente artister.

Nordbygdvegen 21583570 Ål

Skarslia Apartment ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune, 950 moh. Her kan du velge mellom 12 leiligheter og 2 hytter med selvhushold. Skarslia Apartment har også en kafeteria samt aktiviteter som biljard, bordtennis, utendørs minigolf, osv.Stedet og området er ypperlig for naturopplevelser året rundt. Om vinteren kan kan man boltre seg i ski- og akebakkene som ligger rett bak boenhetene, gå milevis med langrenn i maskinpreparerte løyper, pilke, kite og mye mer.

Pilestredet 600167 Oslo

1 (2)

Bislet Bad og Trening tilbyr trening i sal, gruppetrening (yoga, kinesis og aquagym), bad, boblebad og badstue.

Olaf Helsets vei 5 inngang M0694 Oslo

3.69 (26)

Storgata 238660 Mosjøen

Vi tilbyr overnatting i Helgelandsregionen for bedrifter og turister. Korttidsleie og langtidsleie. Alle våre enheter er fullt møblerte. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, og er opptatt av å imøtekomme våre kunders ønsker og behov til enhver tid.

Kravlefossen4715 Øvrebø

Juvet Bungy, adrenalinfylte opplevelser i verdensklasse!Under 25 minutter fra Kristiansand sentrum ligger Juvet.Her kan du hoppe i strikk i omgivelser helt utenom det vanlige. Kombinasjonen av 40 meter hengebru og 57 meter fritt fall, gir deg derfor nærmere 100 meter med adrenalinfylt spenning!Book på juvetbungy.no.

Heidalsvegen 7362677 Nedre Heidal

"Velkommen til Sjoa Rafting AS – Vi er det eneste raftingselskapet som ligger ved elva Sjoa. Vi tilbyr rafting, familieturer, juving, elvebrett, feriepakker og mye mer!"

Runtleneset 224440 Tonstad

Sirdal Huskyfarm skaper ekte opplevelser gjennom historie, mennesker og natur. For oss er det viktig å vise gjestene våre verdien av urørt natur, formidle den lokale historien og legge til rette for meningsfull lek og moro mellom mennesker og dyr. Vi tilbyr huskyopplevelser, overnatting i Tee-Pee hytter og teambuilding for bedrifter - samt aktiviteter for familier, ulike grupper og skoleklasser.

Solheimveien 281461 Lørenskog

Fysioterapi, legesenter og treningssenter. Alt på ett sted.

Storgata 1312390 Moelv

Frisk er det folkelige treningssenteret i Moelv med flest muligheter innen trening og helse. Siden 2007 har vi stadig vært i utvikling. Vi har utvidet våre lokaler fra 620 til 1200 kvadratmeter og har investert i treningsutstyr med høy kvalitet. I dag har vi et komplett og moderne treningssenter hvor du kan både trene på egenhånd og i gruppe. Frisk er et viktig samlingspunkt for mange i Moelv og omegn og vi har et trygt og inkluderende treningsmiljø. Velkommen til oss!

Ola Setroms veg 177340 Oppdal

Privat Treningssenter i Oppdal Sentrum.