Se på kart

allmenn tannlege asker 

treff 355 bedrifter i dette området

Smuget 11383 Asker
logo

Asker Tannhelse er en moderne tannhelseklinikk som tilbyr både spesialistbehandling og vanlige tannlegetjenester. Klinikken har syv spesialister og tilbyr behandling både på dagtid og kveldstid.

Kirkealleen 13470 Slemmestad
logo

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Spikkestadveien 1283430 Spikkestad
logo

Velkommen til oss!Vi er to erfarne tannleger med moderne utstyr og behandlingsprinsipperEr du redd for å gå til tannlegen? Dette er velkjent for oss, vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg tilpass i situasjonen og føle deg ivaretatt!

Industriveien 51337 Sandvika
logo

Bedriften finnes i Sandvika men tar imot kunder fra Asker.

Sandvika Tannlegevakt er en moderne klinikk i Sandvika. Hos oss får du time på dagen når noe virkelig haster. Vi har akutt tjeneste både på dag og kveld.

Holmquistveien 11394 Nesbru
logo

Melita Dental Nesbru er en spesialistklinikk som er designet og innredet for kjeveortopedi og tannregulering. Videre tilbyr vi alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Vi fokuserer på god service og kvalitet. Vi har parkering rett utenfor, samt gode bussforbindelser fra Oslo. Buss 250 går fra Oslo sentrum og direkte til Nesåsen bussholdeplass. Fra bussholdeplassen til klinikken tar det kun 1. minutt å gå.

(5)

Søndre Borgen 51388 Borgen
logo

Borgentannlegene utfører alle vanlige tannlegetjenester. I noen tilfeller henviser vi til spesialister for at du som pasient skal bli best mulig ivaretatt. Vi har moderne utstyr, digital røntgen og bruker kun seriøse leverandører. Tannlegene som jobber hos oss er: Tine Gagnum, Kirsten Rücker, Marthe Kløv og Nathalie Langset.

Østre Strandvei 103482 Tofte
Østre Strandvei 103482 Tofte

(4.75)

Heggedalsbakken 2A1389 Heggedal
Smuget 11383 Asker
Huldreveien 291388 Borgen
Bryggeveien 843470 Slemmestad
Heggedalsveien 3501389 Heggedal